Ha nem volt petting, akkor fájni fog az első együttlét?
Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 17:03
1/17 anonim válasza:
ha közvetlen a szex előtt nincs előjáték, akkor nagyobb esély van rá, hogy fájni fog... ha még soha nem pettingeltetek nem vmi jó ötlet egyből a közepébe ugrani! jobb, ha kicsit összeszoktok ilyen téren:)
2/17 anonim válasza:
hát ha rendesen felizgulsz akkor nem
3/17 anonim válasza:
az első nekem pettinggel is fájt... de egyéne válogatja. nélküle szinte biztos, h fájni fog
4/17 A kérdező kommentje:
Hát igen, közvetlenül előtte gondolom hogy kell, meg azt már olvastam is ha sikerül felizgulni akkor kevésbé fáj stb... De úgy értem hogy még eddig nem is volt petting és ha pl úgy döntök, hogy lefekszek a barátommal, akkor fájni fog- e így petting nélkül.
2009. márc. 9. 17:40
5/17 A kérdező kommentje:
meg őszintén szólva kicsit félek az első alkalomtól, hogy fájni fog meg minden:S
2009. márc. 9. 17:43
6/17 anonim válasza:
Miért akarsz rögtön lefeküdni, ha még petting sem volt?
Tudod, hogy milyen csodálatos az első ismerkedés? Az érintések, a simogatások, a csókok... ugyanúgy pillangók futkározhatnak tőle mindenfelé, mint később az első együttlétnél :-)
Te képes lennél ezt kihagyni?
7/17 anonim válasza:
Igen nagyon fog fájni! Ordítani fogsz a fájdalomtól és a falat kaparod majd.
Jaj...
Előjáték nélkül szex? Legalább egy kis nyali-fali-szopi legyen. Szerelmeseknél ennyi is elég a nedvesedéshez. Aztán lehet szexelni és szerintem nem fog fájni, mert eleve úgy indulsz neki, hogy kb leszarod hogy fájni fog-e vagy sem.
Tessék ilyen lány is van és ezt pozitív értelemben mondom.
25/f
8/17 A kérdező kommentje:
hát igen értem, az oké h az első előtt kell az előjáték mert na:D csak az a helyzet h eddig még nem volt petting... szóval nemtudom...
2009. márc. 9. 21:57
9/17 anonim válasza:
Lehetséges hogy fájni fog ez egyénfüggő...de a pettinget semmiképp se hagyd ki...még ha nem fekszel le a barátoddal egyből akkor is hagyd hogy kényeztessen egy kicsit.. hidd el ha ezt megengeded neki nem akar majd egyből tovább lépni...hagyni fogja hogy az legyen amit te akarsz (természetesen csak ha szeret téged és számít a kapcsolatotokban a véleményed) egyébként javaslom hogy te is kényeztesd őt kölcsönösen nem fogod megbánni:D bár nem tudom hogy állsz ehhez a kérdéshez????????????
10/17 anonim válasza:
jah és a pasid szerinted benne lenne egy kis nyalifaliban? meg te egy kis szopiban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!