Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 24éves macis fiú vagyok és...

24éves macis fiú vagyok és még nem volt se csók, sem csaj, nemhogy szex az életemben. Nem tudom mit csinálok rosszul. Amikor kimegyek az utcára, azt veszem észre, hogy a csajok nem vesznek észre :D. átlag cuccokban járok, lehet ezen kéne változtatni?

Figyelt kérdés
Társaságban kicsit olyan csendes figura vagyok, nem én vagyok a partik középpontja. Ez is probléma lenne? Szóval az a kérdésem mit csinálok rosszul, mit kéne változtatni azon, hogy a csajok felfigyeljenek rám. Kedves, aranyos, jó humorú és jófej srác vagyok mellesleg. Tehát igazán nem értem. Tudom, nyilván az jár fejetekben, hogy24évesen szűznek lenni gáz. Hát lehet van benne vmi :D, de higgyétek el én se így akartam, csak így jött ki és még van időm. Csak nem értem miért nem vesznek észre, szóval várom a válaszotokat, kösz. A hülyék kerüljék a témát :D.
2011. máj. 3. 15:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

leon ez a hiedelem lehet igaz, de én még nem találkoztam vele. én már kipróbáltam poénból egykét társkereső oldalt :D, de ott se kapok levelet. a csajok akik szeretik az olyan pasikat, mint én és a többi macis emberkét, előbújhatnának a kedvemért, mert nem találkoztam eggyel se sehol :D.

viszont igen, ahogy mondtátok most már meg kell próbálnom, főleg, hogy jön a nyár. és hátha lesz vmi.

2011. máj. 6. 10:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
helló :) hogy írjak privátban, ha neked nem is lehet, mert nem adtad meg az e-mail-ed... he he
2011. máj. 8. 19:13
 13/17 A kérdező kommentje:

lol nemtom akkor beállítom, ha lehet.

tessék, be is állítottam :D.

2011. máj. 9. 10:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

szia! látom, hogy már lehet neked írni priviben, de biztos, hogy a lánynak kell kezdeményezni?.. :D

írj te! ne félj megtenni az első lépést! :)

2011. máj. 9. 11:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
van egy ötletem: írd meg priviben a neved meg pl. néhány dolgot magadról. Utána én is írok(lecsekkoljuk egymást, és ha kölcsönös a szimpátia, akkor chatelhetnénk valahol...pl facebook-on, stb.) :)
2011. máj. 9. 11:30
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
ne legyel nem tudom milyen meno csavo csak amelik csaj tetszik meny oda hoza es beszelges vele atobbi meg majd jon
2013. szept. 2. 22:22
 17/17 anonim válasza:

19/L

Nem az a baj általában a macis palikkal, hogy husisabbak, hanem hogy pont emiatt túl visszahúzódóak. A kisugárzás rengeteget számít, el se hinnéd. Már találkoztam olyan férfival, aki hasasabb volt, de valahogy azzal, amit kifelé mutatott elérte, hogy aranyosnak találjam még ezt is benne. Röviden: áradt belőle a magabiztosság, közvetlen volt, kezdeményezett, azt sugallta, hogy "nem félek, hogy visszautasítasz, mert úgysem fogsz" és állandóan melegségesen mosolygott meg viccelődve flörtölgetett. Persze mindez azon is múlik, hogy mennyire nyitott rád a másik fél, de erre a pasira nem tudtam nem nyitott lenni, szóval valamit nagyon jól csinált... ;)

Nem vagyok biztos benne, hogy ennyi idő után még hasznos a válaszom, de talán majd másnak, aki hasonló problémával küzd és idetéved.

2015. jún. 10. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!