24éves macis fiú vagyok és még nem volt se csók, sem csaj, nemhogy szex az életemben. Nem tudom mit csinálok rosszul. Amikor kimegyek az utcára, azt veszem észre, hogy a csajok nem vesznek észre :D. átlag cuccokban járok, lehet ezen kéne változtatni?
leon ez a hiedelem lehet igaz, de én még nem találkoztam vele. én már kipróbáltam poénból egykét társkereső oldalt :D, de ott se kapok levelet. a csajok akik szeretik az olyan pasikat, mint én és a többi macis emberkét, előbújhatnának a kedvemért, mert nem találkoztam eggyel se sehol :D.
viszont igen, ahogy mondtátok most már meg kell próbálnom, főleg, hogy jön a nyár. és hátha lesz vmi.
lol nemtom akkor beállítom, ha lehet.
tessék, be is állítottam :D.
szia! látom, hogy már lehet neked írni priviben, de biztos, hogy a lánynak kell kezdeményezni?.. :D
írj te! ne félj megtenni az első lépést! :)
19/L
Nem az a baj általában a macis palikkal, hogy husisabbak, hanem hogy pont emiatt túl visszahúzódóak. A kisugárzás rengeteget számít, el se hinnéd. Már találkoztam olyan férfival, aki hasasabb volt, de valahogy azzal, amit kifelé mutatott elérte, hogy aranyosnak találjam még ezt is benne. Röviden: áradt belőle a magabiztosság, közvetlen volt, kezdeményezett, azt sugallta, hogy "nem félek, hogy visszautasítasz, mert úgysem fogsz" és állandóan melegségesen mosolygott meg viccelődve flörtölgetett. Persze mindez azon is múlik, hogy mennyire nyitott rád a másik fél, de erre a pasira nem tudtam nem nyitott lenni, szóval valamit nagyon jól csinált... ;)
Nem vagyok biztos benne, hogy ennyi idő után még hasznos a válaszom, de talán majd másnak, aki hasonló problémával küzd és idetéved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!