Mikor fog megjönni a menstruációm?
Nemsokára elvesztem a szüzességem. Azt szeretném megtudni, hogy mivel felborul a hormonháztartásom (úgy hallottam, lehet, hogy tévesen...), akkor másnap meg is jön a menstruációm (eredetileg nem másnap kéne megjönnie, hanem kb 2 hét múlva..)
Köszönöm a válaszokat!:)
de bunkóók vagytok ... ez az oldal azért van h normális válaszokat adjatok valakinek aki még nem tudja az igazat vagy nem biztos benne... nem azt kérdezte h szerintetek elveszítse-e már vagy sem...
Amugy ez csak tévhit... Nem fog másnap megjönni :)
21:17: na igen, de majd utana jonnek sorra a kerdesek az ilyen lanyoktol, hogy "most terhes leszek?" vagy "vegyek be 72 orasat?" csak azert, mert a tudatlansaguk es eretlenseguk miatt felelotlenul szettartak a labukat... bocs a kerdezotol ha nem igy lesz, de aki nincs tisztaban a szex tobbi oldalaval (azt kiveve hogy milyen jooo) az meg ne csinalja!!
BIOSZKONYVET elo!!!
Szia,
Láttam olyan csajt akinek megjött másnap, de neki rendszertelen volt, volt akinek kicsúszott pár nappal. Van olyan ismerősöm akinek meg azóta állt be rendszeresre.
De a nők 99% úgy él az első, a 100. után, hogy a ciklusuk nem borul fel. Pláne ha teljesen beállt 26, 27, 28napos ciklusaid vannak.
Nekem sem tette anno domini.
A kérdéssel nem sok a probléma, inkább a nemsokára elveszítem????? Ez mi??????? Holnap este hatkor dugunk, mert megbeszéltük, vagy ez most hogyan megy?
vagy a kiszemelt nem is tud róla, csak úgy érzed rámászol, vagy nem lesznek otthon a szülők, és nem szólsz rá ha...
Ezt magyarázd el nekem, légyszíves. És nem bántás, csak baromira kíváncsi vagyok, mostanában ez hogyan megy?
A "nemsokára" alatt azt értettem, hogy távkapcsolatom van és amikor legközelebb találkozunk, akkor szeretnénk az elsőt..
Amúgy, köszönöm a normális válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!