Miért nem jön meg a menstruációm?
Figyelt kérdés
Júliusba végig nem jött meg,pedig 23-a körül kellett volna. Előző hónapban is 23-a körül jött meg,de az azelőttiben pedig 13-14-e körül...:S Most mi van? Alatta volt barátom,de csak petting volt és voltam olyan hülye,hogy megengedtem neki a fürdőben. Esetleg elkaphattam ott valamit? Nem hinném,hogy a feszültség miatt,de mondjuk már egy kicsit az vagyok...2011. aug. 1. 23:12
1/11 A kérdező kommentje:
Szerintem 2 és fél alatt már beállhatott volna...
2011. aug. 1. 23:12
4/11 A kérdező kommentje:
Hogy lennék terhes,ha le sem feküdtem?!
Nem,nem vagyok fiú...
2011. aug. 1. 23:23
5/11 anonim válasza:
Elkaphattál valamit? Mire gondolsz? A fiúnak talán van valami olyasmi betegsége ami fenyegethet?
A fiú kielégített téged, és te is őt? Vagy hogy történt ez az egész?
Egyébként szerintem kérdezz meg egy orvost.
6/11 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy,de valószínű rendszertelen a menzid még.Vagy ha eddig mindig naprapontosan jött meg,akkor esetleg a stressztől,vagy valami felfázástól,fertőzéstől lehet a probléma.
7/11 A kérdező kommentje:
Csak ő engem,de nem feküdtünk le! Elkaphattam valamit: fürdő->medence->víz->több ember( ezt nem úgy kell elképzelni,hogy körülöttünk 60ember,a medence másik végében voltak)
2 és fél év alatt volt neki már ideje,hogy beálljon...
2011. aug. 1. 23:34
8/11 anonim válasza:
hát sajnos hiába menstruálsz 2,5éve, nem mindenkinek áll be rendesen...
Ha eddig mindig ugyanakkor jött meg,akkor lehet tényleg vagy elkaptál valamit,vagy stresszelsz,vagy nem állt be és 3évente egyszer-egyszer késik,vagy korábban jön meg.
9/11 anonim válasza:
Nem hiszem hogy elkaphattál valamit, bár ki tudja... Bocsi, a kérdésért csak én a "fürdőt" félreértelmeztem. :)
10/11 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat és remélem,hogy ebben a hónapban már megjön,de ha nem akkor go orvos..:S
2011. aug. 2. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!