Ha 17 évesen azt mondaná a lányod, hogy ott szeretne
aludni a barátjánál megengednéd?
11/21 anonim válasza:
Szerintem sincs értelme megtiltani, az csak közöttetek növeli a feszültséget, konfliktusforrás. Csak gondoskodj róla, hogy biztosan védekezzenek. Nekem anyukám még óvszert is vett, pedig nem kellett volna, de rendes volt tőle :)Amúgy én 16 voltam akkor, és semmi lelki sérülést nem okozott, a barátommal azóta is együtt vagyunk.
18/L
2011. máj. 2. 14:03
12/21 anonim válasza:
Kedves Kérdező.
Most gondolj vissza arra amikor te 17 évesen ott aludtál vagy legalábbis ott szerettél volna ott aludni a barátodnál/barátnődnél és milyen jó volt ill. lett volna.
2011. máj. 2. 14:20
13/21 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy itt én vagyok a 17 éves: ) Anyukámról van szó,aki még egy koncertre sem engedett meg.Megbízható vagyok pedig. : ( Nagyon szeretem a barátom,és szeretnék vele lenni.A nővérem 19éves volt,mikor ott akart aludni,és azt sem engedte meg,sőt anya összeveszett a nővérem barátjával,aki nevetségesnek tartott az esetet,és szakított a nővéremmel,mert elege lett anyából... Én ezt szeretném elkerülni.Tanácsot szeretnék kérni,hogy mondjam el neki,hogy van egy komoly barátom,és hogy nem vagyok már kislány ehhez(szerintem).Még mindig jobb,mint amikor 13-14éves kislányok kérdezgetnek ilyent.Én még mindig szűz vagyok,és büszke vagyok rá.Szóval tanácsot kérnék! : )
14/21 anonim válasza:
14:20 vagyok
Ez esetben én először megpróbálnám rendesen megbeszélni az anyámmal hogy anya szeretem és ott akarok aludni vigyázni fog rám stb stb. Ha nem engedi meg én elszöknék hozzá :)
2011. máj. 2. 14:35
Amennyiben ismerem a fiút, természetesen igen. Én 15 éves voltam, amikor összejöttem a párommal (ő ekkor 17 volt), és anyukám is ezt a feltételt szabta az ottalvásnak. Tudta, hogy teljes mértékig megbízható vagyok, és tényleg csak aludtunk. Minden csak nevelés kérdése. Amikor fél évvel később szeretkezésre került a sor (ekkor már 16 voltam), akkor is tudtam hogyan kell védekezni, mert megtanított rá. Ha a gyerek jó nevelést kapott (szexuális téren is!), akkor nem lesz probléma. Nekem sem lett lelki sérülésem, nem lettem r*banc, azóta is vele vagyok :)
19/L
2011. máj. 2. 14:37
16/21 A kérdező kommentje:
Félek,hogy nem értené meg.Tényleg nagyon mérges tipus,lehet hogy még elis tiltana... :S Fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá.A barátom egyetemista,és nem tud eljönni hozzánk,hogy bemutassam,csak nyáron majd ha végzett mindennel: ( Addig meg hogy aludjak nála?:( Nővérem ismeri őt.És szerinte rendes stb.(a nővérem 26éves)
17/21 anonim válasza:
Az én anyukám 16 évesen engedte meg, és azóta sokkal felelősségteljesebb vagyok,mint előtte.. Mert mégiscsak bízott bennem, megengedte.. ezért az a minimum, hogy felelősségteljes leszek. Ha le akarnak feküdni egymással, bármikor megtehetik, sőt, ha ott akar aludni a barátjánál a lány, azt is megtudná oldani a tudtod nélkül (barátnő anyukája falaz, xynál buliznak, stb.) Ha velem lenne így a távolabbi jövőben, biztos megengedném egy őszinte beszélgetés keretében.
2011. máj. 2. 19:14
18/21 anonim válasza:
Én megbeszéltem anyukámmal, hogy miért szeretném, hogy védekezünk, hogy rendszeresen élünk szexuális életet úgy is, hogy nem alszunk együtt, szóval ez már csak olyan érzelmi plusz lenne. Mondtam neki, hogy szeretnék hozzá őszinte lenni és nem átverni hogy barátnőknél alszok, stb. Mondjuk ahogy így leírtad, anyukád szigorúnak tűnik.. Nincs olyan barátnőd, akinek az anyukája engedékenyebb, és megtudnád kérni, hogy egy kicsit próbálja anyudat rábeszélni, hogy legyen engedékenyebb? Plusz talán ha anyukád sokat találkozik a barátoddal, kiismeri, látja hogy komoly a szándékotok, megismeri a srác családját, engedékenyebb lesz.
2011. máj. 2. 19:26
mtasd meg neki a válaszokat amiket itt kaptál hátha meggyőzi
2011. máj. 2. 20:50
2011. máj. 2. 22:10
Kapcsolódó kérdések: