Lányok! Szerintetek ciki a fiu ha még 18 és még szuz?
Figyelt kérdés
Az ilyen fiukat is becsulik a lányok mint a szuz lányokat a fiuk ??
Koszi
2011. máj. 1. 22:17
2/12 anonim válasza:
Hát nem hiszem hogy "becsülik" de elfogadni elfogadják szerintem. :D
3/12 anonim válasza:
NEm ciki, de nem is becsülik a lányok, ez csak a fiúk hülyesége ami abból ered, h régen a hapsik biztosak akartak lenni benne, h a gyerek az övék, és azóta fenn maradt ez marhaság. De nem nem ciki.
4/12 anonim válasza:
Én megmondom őszintén,nagyon is örülnék egy ilyen srácnak!:)
17/L (szintén szűz)
5/12 anonim válasza:
szerintem rohadt gáz-.-"mi a faszér becsülnék föleg ha szüz lány akk azt szeretné h a pasi tapasztalt legyen ne össze vissza bénázonXD
6/12 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat :) elvesztettem volnamár de vártam vele és meg érte mert a barátnom orul neki h nem kurtam végig egy várost.
2011. máj. 1. 22:23
7/12 anonim válasza:
.... Hát ahhoz hogy egy várost átkúrj nem elég hogy elvesztetted volna a szüzességed. -.-" Max ha 200 ezer emberrel veszítetted volna el egyszerre xD. Am meg ha barátnőd örül neki hogy szűzvagy, mit kérdezősködsz más lányoktól?? -.- Na mindegy :)
8/12 anonim válasza:
A barátom velem vesztette el, pedig lett volna alkalma mással. Az igazit várta, ahogy a lányok szokták. Nekem ez nagyon jól esett, főleg az, hogy megtehette volna többször is.. habár én nem voltam szűz, mégis nagyon aranyosnak találtam a dolgot.:) És nem volt tapasztalatlan, mivel pettingbe is többször volt már része, a többi meg ösztönös volt nála. Nagyon jó és különleges volt vele az első :)
9/12 anonim válasza:
Nem. Én kifejezetten 'begerjedek' az ilyen ártatlan fiúkra... :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!