Mit tegyek ha egyszerűen sehogy se jó?
Figyelt kérdés
Barátommal már egy ideje le akarunk feküdni csak nem ment. Sokszor próbálkoztunk de mindig amikor betette nagyon fájt és a G pontomat találta el, kivette majd visszarakta és megint a G pontomat találta el.Kipróbáltuk már a lovagló pózt is de nem ment. Mit tegyek/tegyünk? :S 16/L2011. ápr. 30. 23:58
1/13 anonim válasza:
Szerintem te nem vagy tisztában a G pont fogalmával......
2/13 A kérdező kommentje:
de igen :S olvastam róla, hogy olyan érzés mint ha be akarnál pisilni. Én ugyan ezt éreztem. Jó most lehet hülye vagyok...
2011. máj. 1. 00:14
3/13 anonim válasza:
De azt nem értem ez miért fájna neked?
4/13 A kérdező kommentje:
mert ne tudd meg milyen kellemetlen érzés... :S meg persze fáj is mikor beteszi...
2011. máj. 1. 00:18
5/13 anonim válasza:
Első alkalom?(nem vele hanem úgy általában)mert elsőre általában fájdalmas ha pedig nem az akkor nem tudom:P
6/13 A kérdező kommentje:
igen első alkalom. Mással is próbáltam már... :$:S de nem ment.
2011. máj. 1. 00:22
7/13 anonim válasza:
Először talán szenvedd végig. Másodszorra meg harmadszorra aztán egyre kevésbé fog fájni...szerintem jobb minthogy állandóan jaj most beteszi kiveszi mert fáj aztán sehogy se haladtok
8/13 anonim válasza:
szerintem se vagy tisztába G pontal!ha a barátod bedugja akkor a szűzhártyád miatt fáj és jobb rajta hamar tulesni.... volt pár barátnőm gyorsan benyomtam nekik 3x-4x aztán vérzett kicsit és már nem is volt semmi gond...
16/f
9/13 anonim válasza:
Nekem 1x találták meg a G pontomat de nem fájt :) egy kissé szúrós érzés volt amikor már jó helyen járt, de egyáltalán nem fájt. Sztem neked a méhedet tologatta.
10/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ha még szűz vagy, akkor természetes dolog h fáj mikor beteszi. Ez velem is így volt. De amint átlyukad a szűzhártya elmúlik a fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!