Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek ha egyszerűen...

Mit tegyek ha egyszerűen sehogy se jó?

Figyelt kérdés
Barátommal már egy ideje le akarunk feküdni csak nem ment. Sokszor próbálkoztunk de mindig amikor betette nagyon fájt és a G pontomat találta el, kivette majd visszarakta és megint a G pontomat találta el.Kipróbáltuk már a lovagló pózt is de nem ment. Mit tegyek/tegyünk? :S 16/L
2011. ápr. 30. 23:58
1 2
 1/13 anonim válasza:
Szerintem te nem vagy tisztában a G pont fogalmával......
2011. máj. 1. 00:13
 2/13 A kérdező kommentje:
de igen :S olvastam róla, hogy olyan érzés mint ha be akarnál pisilni. Én ugyan ezt éreztem. Jó most lehet hülye vagyok...
2011. máj. 1. 00:14
 3/13 anonim válasza:
De azt nem értem ez miért fájna neked?
2011. máj. 1. 00:17
 4/13 A kérdező kommentje:
mert ne tudd meg milyen kellemetlen érzés... :S meg persze fáj is mikor beteszi...
2011. máj. 1. 00:18
 5/13 anonim válasza:
Első alkalom?(nem vele hanem úgy általában)mert elsőre általában fájdalmas ha pedig nem az akkor nem tudom:P
2011. máj. 1. 00:21
 6/13 A kérdező kommentje:
igen első alkalom. Mással is próbáltam már... :$:S de nem ment.
2011. máj. 1. 00:22
 7/13 anonim ***** válasza:
Először talán szenvedd végig. Másodszorra meg harmadszorra aztán egyre kevésbé fog fájni...szerintem jobb minthogy állandóan jaj most beteszi kiveszi mert fáj aztán sehogy se haladtok
2011. máj. 1. 01:04
 8/13 anonim válasza:

szerintem se vagy tisztába G pontal!ha a barátod bedugja akkor a szűzhártyád miatt fáj és jobb rajta hamar tulesni.... volt pár barátnőm gyorsan benyomtam nekik 3x-4x aztán vérzett kicsit és már nem is volt semmi gond...

16/f

2011. máj. 1. 01:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem 1x találták meg a G pontomat de nem fájt :) egy kissé szúrós érzés volt amikor már jó helyen járt, de egyáltalán nem fájt. Sztem neked a méhedet tologatta.
2011. máj. 1. 04:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ha még szűz vagy, akkor természetes dolog h fáj mikor beteszi. Ez velem is így volt. De amint átlyukad a szűzhártya elmúlik a fájdalom.
2011. máj. 1. 04:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!