Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Se vele, se nélküle kapcsolat! Egyszerűen már nem tudom mit tegyek, sehogy sem jó! Mit lehetne tennem?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, és már több mint 3 éve vagyok együtt a barátommal, ő 23 éves. Nagyon nehezen indult a kapcsolatunk, én 15 évesen kerültem haza Franciaországból. Nagyban nehezítette már az elején a kapcsolatunkat, hogy kéthetente mentem ki, 3-4 napra,nagykorúságomig. Ezt sem ő, sem én nem bírtuk nagyon, de végül sikerült átvészelni:)..Aztán belém esett a bátyja.A mai napig szerelmes belém, és minden elutasítás hidegen hagyja. Levelekkel bombáz, postán és e-mailbe, üzenget, már szinte nem is vagyunk náluk, mert ha ő is otthon van lehetetlen megmaradni. Egyszer nagyon összevesztünk a bátyja miatt, szakítottunk is végette, mert azzal vádolt hogy nem egyszer megcsaltam vele. Persze ez nem fedte a valóságot.Akkor mostanában meg már szinte hetente szakítunk, kis apróságokon.:( Néha úgy gondolom, már nem akarok vele lenni, néha meg 3 percig nem beszélünk, és iszonyatosan hiányzik.Én nem vagyok féltékeny tipus, de ő még a levegőre is az,és már ez is nagyon zavar. Nem tudom mit csináljak. Beszélni nem lehet vele róla, mert akkor már azt hiszi hogy szakítani akarok vele, és egyből mondja a magáét,hiába mondom hogy hallgasson meg. mit tehetnék? Előre is köszönöm! C.2011. máj. 20. 16:12
1/6 anonim válasza:
Én is voltam ilyen se veled se nélküled kapcsolatban 6 évig, majd elhagytam. Sztem ennek is ez lesz a vége.
2/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy jobb is lenne!:)
2011. máj. 20. 16:18
4/6 A kérdező kommentje:
Egyszer kijött velem anyámhoz is, és a szomszád srácra volt olyan féltékeny, hogy egyik este majdnem nekiment, mert azt merte nekem nekem mondani, hogy hello. Igazából ha ilyenekből indulunk ki, biztosan nem:(
2011. máj. 20. 16:25
5/6 anonim válasza:
Neked kell eldönteni mit akarsz,de ha ilyen féltékeny,ez már beteges,csak jól dönts.
21/N
6/6 anonim válasza:
üm-üm, szegény srác nem tudom mitől,, de megőrült :(:(. Már egy szimpla hellot sem képes elviselni az agya, jobb ha szakítotok, mindkettőtöknek, már ha a kérdés kiírása óta még nem került volna rá sor, meg ha egyáltalán olvasod még ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!