Nálunk sok probléma van otthon a családdal és ált a pénz az oka. Utálok így élni. És többször átfutott az agyamon hogy eladnám jó pénzért az elsőt vagyis a szüzességemet. De nem tudom,bizonytalan vagyok. Azt se tudom hogyan állnék hozzá a hirdetésnek vagy ilyesmi de akkora háború dúl bennem e miatt. Tudom h ha lenne pénz legalább a szüleim és a tesóim jobban lennének...
Az első együttlét örökre megmarad az emlékezetedben, és ha rosszul sül el, az egész (szexuális) életedre hatással lehet. Szóval szerintem ne tedd.
2011. ápr. 29. 23:55
12/33 anonim válasza:
Én 33 éves vagyok, de már nem igazán rémlik az első szeretkezés. Nem nagy ügy, a többi jobb lesz. Ezen ne akadj fenn.
2011. ápr. 30. 00:04
13/33 anonim válasza:
100.000-be meg tudunk egyezni?
2011. ápr. 30. 00:05
14/33 anonim válasza:
Ahogy emlékszem, Miss Spring is megbánta.
2011. ápr. 30. 00:15
15/33 anonim válasza:
A te életed, azt csinálsz vele amit akarsz. Ötletnek nem rossz csak szerintem nem egyszerű kivitelezni mert sok ember beleszól okoskodik meg keresztbe tesz. azért sok sikert, ja és ne felejts el áfás számlát adni :)
2011. ápr. 30. 00:33
16/33 anonim válasza:
Én biztos nem fizetnék érte egy fillért sem.
Miért hiszed, hogy lenne olyan hülye, aki megtenné? Bár én már semmin sem lepődök meg.
Amúgy meg, ha kényszerből teszed, ráadásul még elsőre béna is vagy, mert mondjuk fekszel, mint egy fadarab, akkor az senkinek sem jó. Ha már fizetnék érte, cserébe joggal várhatnék el egy emlékezetes és örömteli szexuális élményt.
2011. ápr. 30. 01:22
17/33 anonim válasza:
Ja, tedd fel vaterára vagy teszvesz-re, ott még licitálni is tudnak.
2011. ápr. 30. 07:48
18/33 A kérdező kommentje:
17 vagyok és biztosan érintetlen. Nem azért mert bármi gond lenne a velem csak egyszerűen segítenem kell a háztartásban és nem érek rá ezzel foglalkozni.
Tudom h fájdalmas lenne utána élni főleg ha rosszul sül el de lehet h a családom egy ideig jól lenne. És békesség lenne otthon és megadhatnám szüleimnek amit megérdemelnek. Jó emberek és mivel még nem alkalmaznak munkában nem tudnám őket anyagiakban segíteni.
Az aktívban volt olyan hogy egy lány 30 millát kért érte. Én nem ennyire gondoltam.
Amúgy pénzes férfiak külföldre járnak egy bizonyos ázsiai ország városába ahol 14,13 éves szűz lányoknak fizetnek milliókat. Így van hogy egy kiskorú gyerek tart el egy egész családot egy alkalomból. A férfiakat igenis érdeklik a szűz lányok mert tapasztalatlanok és ő irányíthat.
Vagy ha nem is ezért hát van más ami miatt. Elhiheted hogy sokakat érdekelnek.
2011. ápr. 30. 12:04
19/33 anonim válasza:
Szia! Engem is érdekelne! 25 éves pécsi vagyok:) és te merrefele laksz??:)
2011. ápr. 30. 12:08
20/33 anonim válasza:
17 vagy. na tudod ám ki vegye el a szüzességedet,...senki sem olyan hülye. Vannak ám diákmunkák is amivel pénzt kereshetsz, rengeteg dolog, szerintem ez legyen a vésztartalék és szerintem várd meg a 18at ha ilyen árusításba kezdesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!