Lányok van valakinek tapasztalata hogy természetes úton nem szakadt át a szűzhártyája és orvosi beavatkozásra volt szükség?
Nem vetettem alá magam ennek a beavatkozásnak, nagyon félek az altatástól is!
Kaptam egy jónak tűnő praktikát és azzal próbálkozunk. Az egyik része abból áll, hogy be kell kenni a bejárat környékét lidokainnal és amikor már elzsibbadt akkor szépen a belső részt is be kell kenni. Ehhez még jön egy tágító krém, kicsit kell várni...
Már elég jó eredményt értünk el vele. Csak egyre kell vigyázni nehogy rámenjen a fütyire!
Igen jól érted, nem érzem a fájdalmat.
Az én orvosom szerint nem törvényszerű az erős vérzés. Szerinte nem a szűzhártya vastagságától függ a vérzés hanem attól ennyire van átszőve vérerekkel.
Újra én vagyok
A válasz írója 95%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 04-28 15:35
Nos én alávetettem magam a műtétnek, úgyhogy lehet írok majd egy külön kis beszámolót új témában, hogy hasonló sorstársaink lássanak példát:) ne úgy mint mi, mert én égen-földön nem találtam olyat, aki tudott volna a tapasztalatairól beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!