Hol találok fiút csak szexre?
Hahh, hogy miért jobb, ha elnyomom a "dugniakarok"-típusú vágyaim? Mert tévútra vezetnek, egy lelki börtönbe, ahol csak hiszed, hogy jó neked, miközben a valódi éned fokozatosan háttérbe szorul, végül csak egy üres birka maradsz. Lehet könnyű útnak, hangzik, az is, csak hamar véget ér.
Lehet kicsit szentfazekasnak tűnik a dumám (nem vagyok az), de..de.. nőjünk már fel emberek, van élet a dugáson túl is!
Vagy túl korán születtem?
Soha sem értem,hogy mért kell itt osztani neki,hogy ne tedd meg utca sarkon altáji munkát végző nőszemély vagy
Biológia tanárom mindig azt mondta nekünk meg a többi tanítványainak is,hogy mi testünk mi életünk roncsoljuk csak persze nem örül neki de nem tehet mást ő élete ő teste hagyjátok azt csinál magával amit akar itt is az volt a kérdés,hogy hol talál akadtak jelentkezők mért kell leállni azon,hogy r*b*nc? nem az! r*banc az aki több pasival és pénzért most mértne lehetne egy barátja akivel csak sexel ? na mind 1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!