Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hol találok fiút csak szexre?

Hol találok fiút csak szexre?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, komoly kapcsolatot nem akarok, de viszont már nagyon vágyok a szexre..:S pasit nem akarok
2011. ápr. 27. 19:41
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
50%

Hahh, hogy miért jobb, ha elnyomom a "dugniakarok"-típusú vágyaim? Mert tévútra vezetnek, egy lelki börtönbe, ahol csak hiszed, hogy jó neked, miközben a valódi éned fokozatosan háttérbe szorul, végül csak egy üres birka maradsz. Lehet könnyű útnak, hangzik, az is, csak hamar véget ér.

Lehet kicsit szentfazekasnak tűnik a dumám (nem vagyok az), de..de.. nőjünk már fel emberek, van élet a dugáson túl is!

Vagy túl korán születtem?

2011. ápr. 27. 20:33
 32/50 anonim ***** válasza:
55%
Pontos címed? :)))
2011. ápr. 27. 20:44
 33/50 anonim ***** válasza:
50%
gyakorlatilag bárhol:D márcsak az igényszintedet kell megválasztanod. mondhatni valami tűrésküszöböt
2011. ápr. 27. 21:17
 34/50 anonim ***** válasza:
0%

Soha sem értem,hogy mért kell itt osztani neki,hogy ne tedd meg utca sarkon altáji munkát végző nőszemély vagy

Biológia tanárom mindig azt mondta nekünk meg a többi tanítványainak is,hogy mi testünk mi életünk roncsoljuk csak persze nem örül neki de nem tehet mást ő élete ő teste hagyjátok azt csinál magával amit akar itt is az volt a kérdés,hogy hol talál akadtak jelentkezők mért kell leállni azon,hogy r*b*nc? nem az! r*banc az aki több pasival és pénzért most mértne lehetne egy barátja akivel csak sexel ? na mind 1

2011. ápr. 27. 22:42
 35/50 anonim ***** válasza:
50%
Hol laksz? és mutass képet :D
2011. ápr. 28. 00:42
 36/50 dudas krisztian válasza:
63%
SZIA SZERINTEM MINDENKÉPPEN A KÖRNYÉKEDEN SZABADIDŐZZ "PRÉDÁZZ" MERT A GYAKORI KAPCSOLATOK ALAPJA sűrűn találkozhattok "sexre, kávézásra, mozira,bármire és gyorsan otthon is tudtok lenni vagy a munkahely is ilyen ez az 1-első szempont.a 2-második te kezdeményezz mert te akarod, így nyugodtan válogathatsz választhatsz a 3-harmadik te is irányísd mert te akarod csak szexre vagy nem "csak szexre" a dolgot a 4-negyedik amikor már te is figyeld mit akar a másik. szerintem a korodnál fogva valamilyen "vén kéllyenc" kéne neked az kölcsönösen kielégít, általában ők álmodoznak rólatok fiatal lányokról míg a fialal fiúk az idősebb "Tanítónő" "üzletasszony" "konyhalány" szerepre buknak. Gyáva az ki ezt nem ismeri be magának sok sikert!!!
2011. ápr. 28. 11:26
 37/50 anonim válasza:
50%
szerintem vannak itt egy páran :D
2011. ápr. 28. 12:08
 38/50 anonim ***** válasza:
:)
2011. ápr. 28. 17:58
 39/50 anonim ***** válasza:
50%
Én vagyok a 20:14es még a másik oldalról. Én is Romániai vagyok. Pontosan hol laksz?:D
2011. ápr. 28. 18:29
 40/50 A kérdező kommentje:
Anyádba...
2011. ápr. 28. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!