Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hol találok fiút csak szexre?

Hol találok fiút csak szexre?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, komoly kapcsolatot nem akarok, de viszont már nagyon vágyok a szexre..:S pasit nem akarok
2011. ápr. 27. 19:41
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
77%

Inkább vagyok leragadva a középkorban, ahol számított valamit is a hűség, a becsület, a tisztesség, mint egy ilyen velejéig rohadt világban, ahol csak a romlás mértéke számít.

Egyébként, szerintem nem ismersz, nem tudod, milyen eszméim vannak, ezért szerintem inkább ne húzz rám semmilyen jelzőt. Köszi!

2011. ápr. 27. 20:05
 22/50 anonim ***** válasza:
0%

20:06

20 éves létedre nem sok mindent sikerült megragadnod a beszélgetésből. Ráadásul fogalomzavarod is van. Javaslom, nézz utána a "ribanc" kifejezés jelentésének.

2011. ápr. 27. 20:08
 23/50 anonim ***** válasza:
43%

" Inkább vagyok leragadva a középkorban, ahol számított valamit is a hűség, a becsület, a tisztesség, mint egy ilyen velejéig rohadt világban, ahol csak a romlás mértéke számít. "

De milyen romlás? miért nem vagytok képesek elfogadni, hogy a nők is vágynak a szexre? Mi ettől olayn egetrengető becstelen? csak a férfiaknak szabad az ingyenszex, vagy az, hogy csak úgy szexelnek? Hoppá ahhoz is nő kell nem? Akkor inkább legyen egy olyan valakivel akivel csak szexre jár össze, minthogy mindenkivel. MErt ez sem mindegy. Ha egy szexpartner, vagy több..

"Egyébként, szerintem nem ismersz, nem tudod, milyen eszméim vannak, ezért szerintem inkább ne húzz rám semmilyen jelzőt. Köszi!"

Szerintem semmilyen jelzőt nem aggadtam rád.

Annyit írtam, (sokan ma is így gondolják sajnos) hogy egy férfi attól férfi, ha minden nőt élete során, aki mondjuk csak úgy felajánlkozott neki , magáévá tesz. Sok ilyen van aki az ilyen felfogás szerint él.

2011. ápr. 27. 20:10
 24/50 anonim ***** válasza:
39%
20:10-nek totál igaza van! Végre egy értelmes ember!
2011. ápr. 27. 20:11
 25/50 anonim ***** válasza:
29%
Lakat ide vagy oda tartás meg nem tartás, a kérdező nem a fél várossal akarja szétdugatni magát, hanem egyetlen pasival. És NEM MINDEGY.
2011. ápr. 27. 20:14
 26/50 anonim ***** válasza:
55%

20:10

És ha azt mondom, hogy egy férfi (bocsánat, "pasi") részéről ugyanakkora ribancság összefeküdni akárkivel, akkor mit csinálsz? (: Bírom, hogy egyesek kérdeznek valamit, megválaszolják ők, aztán lecseszik a másikat, hogy miért gondolja így :D Szóval véglegesítsük: mindkét nemből ribancság és szégyen sokmindenkivel csak úgy összefeküdni :D Értem?

A "csak szex"-dolog meg az igénytelen állatias hülyéknek való. Mondjuk ennél még az állatok is jobbak, nekik valami értelmes céljuk is van vele.

2011. ápr. 27. 20:14
 27/50 anonim ***** válasza:
50%
Aki azt írja hogy ne az internetről ismerkedjen mert összeszed mindenféle nemi bajt, az azt gondolja itt mindenki fűvel-fával csinálja? Nyilván aki igen az nem ajánlkozik fel mivel elmegy hétvégén egyet bulizni aztán úgyis összejön neki valaki. Én sem mondom hogy feltétlen itt ismerkedjen, de ha itt tette fel a kérdést akkor nézze meg mi sülhet ki belőle.
2011. ápr. 27. 20:19
 28/50 anonim ***** válasza:
0%

""És ha azt mondom, hogy egy férfi (bocsánat, "pasi") részéről ugyanakkora ribancság összefeküdni akárkivel, akkor mit csinálsz? (: Bírom, hogy egyesek kérdeznek valamit, megválaszolják ők, aztán lecseszik a másikat, hogy miért gondolja így :D Szóval véglegesítsük: mindkét nemből ribancság és szégyen sokmindenkivel csak úgy összefeküdni :D Értem?

A "csak szex"-dolog meg az igénytelen állatias hülyéknek való. Mondjuk ennél még az állatok is jobbak, nekik valami értelmes céljuk is van vele."

Erről is csak azt gondolom, hogy ésszel mint ösztönnel. Az alapérzelmek meg szintén megvannak, csak nem mindegy kivel hoz össze a sors.Épp ezért kell ezeket is megválogatni.

Én azt mondom egyik részről sem rib@ncság összefeküdni. Alapvető természetes vágyak mindenkiben megvannak. Miért jobb, ha elnyomod? És itt nem azt mondom, hogy leméssz a discoba és akkor na csináljuk mindenkivel... Nem. Ezért irtam fentebb, hog y ésszel. Tehát megválogatni kivel akarjuk. Jó ha az ember életében legalább 2x előfordul szexpartner . Az teljesen más, mintha valaki 50 emberrel minimum összfekszik életében.

2011. ápr. 27. 20:19
 29/50 anonim válasza:
100%
hol laksz? nekem is ilyen lányra van szükségem. irj privátba emailt
2011. ápr. 27. 20:23
 30/50 A kérdező kommentje:
Romaniaban.
2011. ápr. 27. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!