Ma fogom elveszíteni a szüzességem és a barátnőm is.18 vok fiú a barátnőm 17. már készülődök este 9 re jön. Szerintetek sz úgy jó hogy előtte vacsizunk?
Figyelt kérdés
Szépen megterítettem vettem egy üveg bort gondoltam pizzát rendelek. Az ágyat szépen megcsináltam, rózsaszirmokat szortam rá és kitettem egy két gyertyát is. Emlékezetessé akarom tenni neki ezt az estét. Még valami tipp? Lányok válaszát várom elsősorban.2011. ápr. 26. 18:16
21/34 anonim válasza:
19.31
Csináljak egy ilyet Neked? :-D
22/34 anonim válasza:
már csak 1 órád van :D holnap majd írd meg h bejött e a csajnak :D :)
23/34 anonim válasza:
Tényleg, eljött a visszaszámlálás...most már egyre hevesebben ver mindkettőtök szíve...SOK SIKERT,holnap várjuk a beszámolót!!!
Hajrá,srác!
24/34 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek aki írt. kicsit tényleg izgulok. holnap írok hogy mi volt
2011. ápr. 26. 20:02
26/34 anonim válasza:
Engem is érdekel. De am általában tényleg jobbak a spontán dolgok. Ja, és ne csípős pizzát rendeljetek, nehogy hasmenésetek legyen XD
27/34 anonim válasza:
És azt is reméljük, hogy nem kannás bort vett a csóró, mert annak is fosás lesz a vége:D
28/34 anonim válasza:
Na, hogy sikerült a tegnap este? Tetszett a lánynak? Írsz azért pár sort, ha már ennyien biztattunk? :)
29/34 A kérdező kommentje:
sziasztok. nagyon jól sikerült a tegnap este. kicsit paráztam hogy mi lesz ha túl hamar elmegyek meg ilyenek de szerencsére nem így volt. az első menet kb 20 perces volt és utána volt mégegy ami kb az is 20 perces volt. és a barátnőmnek nagyon tetszett minden. :)
2011. ápr. 27. 16:30
30/34 anonim válasza:
Az anyád úristenit TE! :D Hát csak megbökted.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!