Kinek milyen volt? Tanácsokra. És normális válaszokat légyszi (? )
Szerintem meg 15 évesen ne ezzel foglalkozz, max a petting. Ráértek még ezzel főleg hogy lehet hogy pont miattad fog megundorodni az egésztől mert azt sem tudod hoy mit csinálj, nem egy ilyen lánnyal találkoztam én is akit az elsőnél valami hülyegyerek megrémitett (azaz élete legrosszabb élményével ajándékozta meg).
Ha én lennék a lány apja lehet hogy földszinti lakásba kellene költöznöd.
Oké Ágyjelenet 1 es csapó.
Fiú:Szeretlek....-Jó lesz köszönöm most a simogatást...úgy csókot... most a lány...
Lány:Én is téged!
Jó döntse az ágyra...szembekamera ruhákat a földre...MOST..remek köszönöm és most a felsőnézet....fel le mozgás....ééés fintor! NEM NEM NEM nem volt élethű az orgazmus részt újravesszük...
Ágyjelenet 2 es csapó orgazmus rész.
Oké....fel le....ÉÉÉÉééés FINTOR! remek volt megvettük...
Aktus után 1 es csapó
Oké most kameraváltás...így jó köszönöm...és most a fények...Húzd le a gumit..most a csók... SZENVEDÉLLYEL FIAM!megmutassam?! jóvan jó lessz...Most a zsebkendőt...elég...NE KÖRBE...ugy jó....na most dobd ki...visszafekszik átöleli ÉÉÉÉéééés ENYI!
Nagyon jó hölgyeim-uraim,de ez sajnos csak 10 perc lesz összevágva,ezért a végére szupercsapat jeleneteket vágunk.Remek munka volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!