Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kinek milyen volt? Tanácsokra....

Kinek milyen volt? Tanácsokra. És normális válaszokat légyszi (? )

Figyelt kérdés
15/F vagyok, a barátnőm is. És közeledik az első alkalom, és tanácsokra lenne szükségem. Mit hogy csináljak? Mi a forgatókönyve az első szex-nek? Írd le az első élményed. Milyen volt? Mit és hogy csináljak hogy felejthetetlen legyen és ne is bénázzak? Előre is köszi a válaszokat!:)
2011. ápr. 24. 20:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Elsőnek és Másodiknak :) köszönöm a választ. Próbáltam a nyakcsókolgatást és a hideg is kirázza annyira élvezi:) köszönöm a tippeket és tanácsokat!
2011. ápr. 26. 19:14
 12/15 A kérdező kommentje:
utolsónak:) köszönöm neked is! Jó hogy megosztjátok tapasztalataitokat hogy ne menjek üres fejjel:) Jól esett mindenki válasza
2011. ápr. 26. 19:15
 13/15 Holló XXX válasza:
51%

Szerintem meg 15 évesen ne ezzel foglalkozz, max a petting. Ráértek még ezzel főleg hogy lehet hogy pont miattad fog megundorodni az egésztől mert azt sem tudod hoy mit csinálj, nem egy ilyen lánnyal találkoztam én is akit az elsőnél valami hülyegyerek megrémitett (azaz élete legrosszabb élményével ajándékozta meg).

Ha én lennék a lány apja lehet hogy földszinti lakásba kellene költöznöd.

2011. ápr. 27. 06:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Oké Ágyjelenet 1 es csapó.

Fiú:Szeretlek....-Jó lesz köszönöm most a simogatást...úgy csókot... most a lány...

Lány:Én is téged!

Jó döntse az ágyra...szembekamera ruhákat a földre...MOST..remek köszönöm és most a felsőnézet....fel le mozgás....ééés fintor! NEM NEM NEM nem volt élethű az orgazmus részt újravesszük...

Ágyjelenet 2 es csapó orgazmus rész.

Oké....fel le....ÉÉÉÉééés FINTOR! remek volt megvettük...

Aktus után 1 es csapó

Oké most kameraváltás...így jó köszönöm...és most a fények...Húzd le a gumit..most a csók... SZENVEDÉLLYEL FIAM!megmutassam?! jóvan jó lessz...Most a zsebkendőt...elég...NE KÖRBE...ugy jó....na most dobd ki...visszafekszik átöleli ÉÉÉÉéééés ENYI!

Nagyon jó hölgyeim-uraim,de ez sajnos csak 10 perc lesz összevágva,ezért a végére szupercsapat jeleneteket vágunk.Remek munka volt.

http://www.youtube.com/watch?v=ZSW_Aa_ZPL4&feature=related

2011. ápr. 27. 21:25
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagy arc vagy te utolsó:) poéngyár de hasznos volt köszönöm!
2011. ápr. 27. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!