15 éves vagyok, a barátommal 1,5 éve járunk, nagy a szerelem és lefeküdtünk múlt héten. Nem véreztem és nem is fájt. Lehetséges, hogy annyira tág a szűzhártyám, hogy nem szakadt át?
Figyelt kérdés
2008. febr. 12. 17:52
1/7 anonim válasza:
az is lehet nekem viszont több lány mesélte hogy nem véreztek és nem is fájt nekiksem elsőre sem utána sem, és azt nem hinném hogy 5-6 év zex után még mindig szüzek lennének és csak a szüzhártyájuk tág.
de ezt onnan fogod megtudni hogy ha más többször lefeküdtetek egymással leeht hogy most tényleg nem szakadt át, de az is lehet hogy igen csak nem véreztél és nem fájt. de ugy tudod könnyen kideriteni hogy ha két ujjad felfér simán akkor már nem vagy szüz ha csak egyett tudsz feldugni akkor még valoszinű az vagy.
2/7 anonim válasza:
EZ mindenkinél más, például én sem véreztem a szüzességem elvesztésekor és utánna sem. Ez nem feltétel, de mivel belédhatolt a párod már nem vagy szűz.
3/7 anonim válasza:
Lehet ilyen tág a szűzhártyád. És 5-6 év szex után is lehet hogy nem szakad át. Czeizel Endre azt menodta egy műsorában, hogy a nők egy kis részének az első szüléskor szakad át a szűzhártyája, annyira tágulákony.
4/7 anonim válasza:
Lehet az is, de nekem sem fájt, és vér is csakpár csepp volt. Lehet, később fog, vagy nem is szakad át.
Örülj neki, hogy fájdalommentesen megúsztad, ez nem gond.-)
Gyakorlatilag már nem vagy szűz..
5/7 anonim válasza:
az is lehet, hogy már korábban átszakadt. és észre sem vetted.
6/7 anonim válasza:
Nekem se fájt,csak egy kis nyomást éreztem.De viszont másnap véreztem és négy napig tartott. de nagyon kicsit.cseppek voltak.Ez ember függő
7/7 anonim válasza:
Ha nem szakadt át az se nagy gond, de ha nem szoktál menstruáció alatt görcsölni, akkor előfodulhat h elég tág volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!