Hány éves kor felett nem egészséges a szüzesség?
szerintem ezt inkább úgy kéne megközeliteni, hogy milyen kor felett nem egészséges, ha valaki nem keres kapcsolatot.
Én személy szerint 20 éves korom óta érzem, hogy "beértem" ilyen dolgokra, bár én későnérő tipus vagyok. De azóta van az az érzés, amikor hegyeket tudnál nőért megmozgatni.
Sajnos azóta 2 nagy fájdalommal járó csalódásom volt. Éshát a környezet... minden buliban bennevagyok, minden baráti találkozókra elmegyek, tehát igyekszek nem otthon ülni. És? A bulikban zene hangos, egymást nem hallani, de amúgyis kigyurt pasik és partiribik között vagyok mindig. Ha valami társaságban sörözünk, mindig a pasik vannak többen. Múltkor persze volt 3 lány, de azok csak egymás közt ültek bent, ki sem mozdultak onnan. Hiába salsázom féléve, a fele párral jön, a maradék lány ha egyedül van, akkor hetek után eltünik, vagy 2 havonta 1x látni.
Tanulság? Ehhez a dologhoz 2 ember kell, ezért nem tartom cikinek. És egy 35 éves ismerős mondta, hogy valóban lejárt az a korszak, mindenki az interneten csinálja. Voltak ilyen BKV-s bulik, oda elment táncolni, és vitte haza a lányokat. De valóban nem fogok prostihoz elmenni, csak hogy azt mondhassam, elvesztettem.
Ha valakinek nincs lehetősége a környezete miatt, akkor miért az ő hibája lenne? Igen, valaki nem tud csak úgy utcán leszólitani random csajokat. Valakinek hosszabb, huzamosabb idő, együttlét (pl tanfolyam) kell, hogy kialakuljon. A legutóbbival, akivel viszonzatlan, már 1 éve fáj, de csak 3 hónap után kezdtem azt érezni hogy "valami változik" (nameg akkor úgyis barátja volt)
Szal én igy közelitem meg. Ha 25 éves, és azért szűz mert nem akart kapcsolatot keresni, akkor sem beteg, csak neki nem kell ilyen dolog, vagy nem tudja elképzelni.
Aki meg 21 éves korától talán több száz kilométert tekert le egy lányért, akár napi több órában, majd túllépett, és finoman kezdett közeledni máshoz, és csak azért szüz, mert nem sikerült neki, de próbálkozott, AZ NEM BETEG!
Ez egy baromság, hány évesen nem egészséges testileg vagy akár lelkileg is hogy szűz vagy sem valaki. Ha valaki úgy érzi boldog társ nélkül vagy akár olyan társsal aki szintén nem kívánja a szexet, akkor nincs ezzel semmi gond.
Az a lényeg, hogy bármikor is szexel valaki először, azt olyannal tegye akivel kölcsönösen nagyon szeretik egymást. Szerintem ez fontosabb mint az hogy "úristen már 20 vagyok, kell valaki akivel lefekszek".
Én 35 évesen találtam magamnak meg azt a férfit aki elfogad engem, igaz volt némi egészségi gondom, de utólag kiderült nem is olyan nagy gond az mint amennyire aggódtam hogy amiatt nem kellek senkinek. És nem bánom hogy ennyi idősen szexeltem először, agyilag felnőve, egy tapasztalt férfival, akivel őrülten szeretjük egymást.
Nem bántam meg semmit.
Én 22 évesen vesztettem el. És akkor mi van? Nem lettem tőle több, mert szexeltem. Nem lettem tőle "felnőttebb" vagy egyéb baromság. És akkor se éreztem magam kevesebbnek emiatt, amikor még nem csináltam. Felesleges ilyen dolgokon izgulni.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!