Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy hónap után lefeküdjek a...

Egy hónap után lefeküdjek a barátommal?

Figyelt kérdés
17/L
2011. ápr. 16. 20:13
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Mindketten "viccelődünk" ilyenekkel....konkrétan még nem beszéltünk erről
2011. ápr. 16. 20:39
 12/24 anonim ***** válasza:

Márpedig ha egyáltalán felmerül még benned a kérdés, akkor még nem vagy készen rá. Majd ha tiszta szívedből AKAROD, és cseppnyi kétséged sincs. Ehhez kell, hogy szerelmesek legyetek egymásba, bízzatok egymásban, és tudd, hogy sosem fogod megbánni a dolgot. Én 16,5 voltam, mikor összejöttem a barátommal, és nem éreztem késznek magam rá. 1 évnek kellett eltelnie, hogy semmi kétség, kérdés, félelem ne maradjon bennem. És csodálatos élmény volt, a legcsodálatosabb pillanatok egyike, amit valaha átéltem. Azóta is együtt vagyunk a fiúval, aki egyébként azalatt az 1 év alatt egyszer sem erőltette a dolgot, az elején megmondtam neki, hogy nekem még idő kell, és onnantól szépen várt, hogy mikor állok készen. És az előbb olvastam itt egy srác írását, hogy 19, és 3 éve vár a barátnőjére.

20/L

2011. ápr. 16. 20:56
 13/24 anonim ***** válasza:

Szerintem is akkor kéne ha már kérdezni sem kell. Az a lényeg hogy szeressétek egymást. Egy hónap után...háát nem tudom én 6 hónap után feküdtem le a barátommal igaz akkor 16. évem első hónapjait tapostam vagy még annyit se. Meg szerintem nem kell egyből a mély vízbe ugorni :D Ismerjétek meg egymás mélyebben, meg egymás testét, mondjuk pettinggel (én szeretem és mindenkinek ezt szoktam tanácsolni itt :D ) Ja és majd védekezni ne felejtsetek el de ne megszakítással :D

18/L

2011. ápr. 16. 21:02
 14/24 A kérdező kommentje:
És tudnál tanácsot adni, hogy milyen egy jó petting? Szeretném, ha ő nagyon élvezné :)
2011. ápr. 16. 21:17
 15/24 anonim ***** válasza:
nem lehet,hogy attol felsz,h igy a baratod könnyü verünek tartana?
2011. ápr. 16. 22:33
 16/24 anonim válasza:
50%
en is pont igy vagyok vele mint te !!! en attol felek h konnyu verunek vog tartani :P
2011. ápr. 17. 01:12
 17/24 anonim válasza:
a barátommal 2 hónap után feküdtem le mindkettőnknek az volt az első ő 18 én csak 15 de bíztam benne, fél évig udvarolt nekem rengetegszer elhajtottam szal tudtam hogy nem fog otthagyni...már lassan 8 hónapja imádjuk egymást. szal ha bízol benne, meg te is szeretnéd akkor szerintem nem korai :)
2011. ápr. 18. 19:28
 18/24 anonim válasza:
Lol ha 1 honap utan lefekszel vele nagy ribanc vagy szepen mondva xD
2011. ápr. 20. 20:28
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem feltétlen időhöz kötött,ugyan úgy mint a szerelem. Én másfél 7 után feküdtem le a barátommal (előtte egy hónapig ismerkedtünk) ,nem bántam meg, azóta betöltöttük az első évünket :) utólag belegondolva még vártam volna,de nem azért mert megbántam, hanem mert akkor bensőségesebb lett volna. De így is szép emlék maradt,és csak azt sajnálom, hogy halványul az emlék, és nem emlékszem minden percre. Ezzel nem rábeszélni akarlak, csak szerintem ezt nem időhöz kell mérni, hanem érzéshez :) ha bármilyen kérdés van még : valaszolok18@citromail.hu
2011. ápr. 24. 17:29
 20/24 A kérdező kommentje:
Szakítottunk :(
2011. ápr. 24. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!