Egy hónap után lefeküdjek a barátommal?
Márpedig ha egyáltalán felmerül még benned a kérdés, akkor még nem vagy készen rá. Majd ha tiszta szívedből AKAROD, és cseppnyi kétséged sincs. Ehhez kell, hogy szerelmesek legyetek egymásba, bízzatok egymásban, és tudd, hogy sosem fogod megbánni a dolgot. Én 16,5 voltam, mikor összejöttem a barátommal, és nem éreztem késznek magam rá. 1 évnek kellett eltelnie, hogy semmi kétség, kérdés, félelem ne maradjon bennem. És csodálatos élmény volt, a legcsodálatosabb pillanatok egyike, amit valaha átéltem. Azóta is együtt vagyunk a fiúval, aki egyébként azalatt az 1 év alatt egyszer sem erőltette a dolgot, az elején megmondtam neki, hogy nekem még idő kell, és onnantól szépen várt, hogy mikor állok készen. És az előbb olvastam itt egy srác írását, hogy 19, és 3 éve vár a barátnőjére.
20/L
Szerintem is akkor kéne ha már kérdezni sem kell. Az a lényeg hogy szeressétek egymást. Egy hónap után...háát nem tudom én 6 hónap után feküdtem le a barátommal igaz akkor 16. évem első hónapjait tapostam vagy még annyit se. Meg szerintem nem kell egyből a mély vízbe ugorni :D Ismerjétek meg egymás mélyebben, meg egymás testét, mondjuk pettinggel (én szeretem és mindenkinek ezt szoktam tanácsolni itt :D ) Ja és majd védekezni ne felejtsetek el de ne megszakítással :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!