Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek tényleg létezik...

Szerintetek tényleg létezik ilyen huszonéves fiú?

Figyelt kérdés

Nem rég olvastam és kicsit hihetetlen:

[link]

Én eddig csak olyanokkal találkoztam, akik mindig kapnak az alkalmon.

20/L

2011. ápr. 15. 14:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
van, olyan nehéz ezt elhinni? amint olvashatod rá is mondják, hogy biztos "ratyi", szóval nem szokták reklámozni.
2011. ápr. 15. 15:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Létezik. Ugyanaz az értékrendem mint a blogírónak, nem lennék képes olyan nővel lefeküdni akit nem szeretek. Csak én még nála is hátrányosabb helyzetű vagyok mert még mackós alkatú is vagyok... 26/f
2011. ápr. 15. 21:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem tetszenek az ilyen srácok.Cukik. :)

Nem rég,volt szerencsém megismerni egy ilyen srácot,csak sajnos,nem alakult ki kapcsolat.Én sajnáltam,mert nekem nagyon tetszett,és úgy éreztem,hogy bele is tudnék szeretni..Nem egy mindennapos srác volt.De,szerintem elijeszthettem valamivel,pedig nem voltam rámenős!ÉN nem vagyok olyan.

Ő azt hitte,hogy várok valamit tőle,pedig tényleg nem vártam,mert megértettem a dolgot.(amugy nem történt közöttünk semmi,még csók sem)De valamiért nála nem alakult ki érzelem,amit tökéletesen megértek,mert nem alakulhat ki mindnekivel érzelmi kapcsolat.

Barátok maradtunk,de már nagyon ritkán beszélünk csak. :(

23/L

2011. ápr. 15. 21:49
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

sztem is ratyiság, én már alig várom hogy dugjak egyet, szerelemmel 100x jobb lenne de csak úgy simán is felejthetetlen lenne szal...

F17

2011. ápr. 16. 00:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, de azt tapasztaltam, hogy ez a mai világban gáz, pedig egyszerűen nem menne a dolog úgy, hogy nem szeretjük egymást azzal a lánnyal.

20F

2011. ápr. 18. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!