Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Létezik olyan, hogy spermiumöl...

Létezik olyan, hogy spermiumölő síkosító?

Figyelt kérdés
Első szeretkezéshez kellene, nem tudom, hogy hol olvastam, hogy létezik ilyesmi, vagy hasonló. Természetesen óvszerrel is védekeznénk pluszban, de szeretnék venni valahol olyan síkosítót is, hogy biztos legyek benne, hogy biztonságban vagyok. :) Hol lehet kapni? Ha tényleg létezik ilyen, valóban beválik, vagy csak kamu? Köszönöm a válaszokat.
2011. ápr. 18. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:
hát nem tudom hogy síkosítóban van-e ilyen de pár óvszerre rá van írva hogy spermicides anyagokkal ellátva (vagymi) és az öli a spermákat
2011. ápr. 18. 16:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Vannak spermicidölő krémek, és egyéb termékek, menj el egy gyógyszertárba (ott megmondják mik vannak), esetleg nézz szét egy drogériában.

Én önmagában nem ajánlanám, szerintem nem elég biztonságos.

Érdemes azt is megkérdezni ha veszel, hogy az óvszer anyagát nem kezdi-e ki.

2011. ápr. 18. 16:45
 3/3 anonim válasza:
hüvelykúp, hüvelytabi, hüvelykrém, ilyenek vannak ,és sikosító hatásúak is, bár a tabit sokan szidják, h csíp, meg mar, én kúpot használok, ez tök jó...
2011. ápr. 18. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!