Szűnzek vagyunk még mondhatóak? Többi lent
Figyelt kérdés
az történt hogy a péniszem éppen hogy hozzáért a barátnőméhez és egyből elmentem, nem sikerült behatolnom,egy kicsit sem, ilyenkor még szűznek számtunk?2011. ápr. 14. 09:43
1/8 anonim válasza:
Ha barátnődnek is pénisze van, az nagyon érdekes.
Egyébként amíg még nem hatoltál be, addig szüzek vagytok.
2/8 A kérdező kommentje:
ezt félre érted :D de a leglényegesebbet leírtam :D
2011. ápr. 14. 09:51
3/8 A kérdező kommentje:
kicsit lehet rosszul fogalmaztam meg mert sajnos mennem kell :( de érted a lényeget :D
2011. ápr. 14. 09:52
4/8 A kérdező kommentje:
kapkodtam :(
2011. ápr. 14. 09:52
5/8 anonim válasza:
A shemale is szűz, míg nem lép igazi aktusba senkivel.
A szűzesség az nem azt jelenti, hogy valaki maszti után már nem szűz. Még ha csaj és átlyukad a szhártya, akkor is szűz, ha nem volt még pasival.
7/8 A kérdező kommentje:
A válaszotokat nagyon szépen köszönöm :)
2011. ápr. 14. 10:00
8/8 anonim válasza:
azok vagytok, de ez enm is félreértés, ha így írod akkor azt jelenti hogy barátnődnek is pénisze van :D itt nem lehet elhagyni azt hogy megnevezd hogy neki mije van amihez hozzáért :) ennyire még nem jó a magyar nyelv, viszont igaz hogy aki akarja az tudja hogy barátnődnek talán nincs pénisze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!