19 vagyok a bnöm 14. volt már petting, és folyton arról kérdez mi lenne ha le feküdne velem, de még nem akarja, de a farkammal ismerkedik, de vissza fogodt,3hónapja vagyok vele? -
Nagyon meg fohod bantani a csajt,mert nem lesz tartos kapcsolatotok,o pedig mar nem lesz szuz.
Nem is ertem meg azt,hogy 14 eves gondolkodasu lannyal hogy tudsz leallni,de latom nagyon meg vagy indulva,ugy is meg fogod dugni.
Ti bajotok.
Kedves Kérdező!
Itt nem mi vagyunk a bunkók, meg a köcsögök. Inkább te.
mégis hogy képzelted, hogy elveszed egy 14 éves lány szüzességét?! Ennyire viszket a f@szod?! Nem hinném hogy a csajod ennyire akarja ezt a dolgot, semmi szükség nincs még rá egy 14 évesnek!
Ugyanez a helyzet velem. 19 éves fiúval vagyok együtt és 14 éves vagyok. Mi csak 1 hónapja vagyunk ugyan együtt, és még ez is csak olyan titkos viszony inkább. Az én szüleim se tudják, meg az övéi se. (na jó, ez lehet értelmetlen lett xD ) Nekem már mondta hogy mit szeretne velem csinálni, elmondta h a pettinget nagyon szeretné már, még ha mást nem is. Én mondtam hogy 1 hónap után nem fogom odaadni még a szüzességem, mert nekem többet ér azért ennél. Én szeretem őt, és ő is engem. És bízok benne teljes mértékben, mégsem merem mondani neki hogy szeretkezzünk/feküdjünk le egymással. Lehet h a lány nem bízik még annyira se benned, se önmagában! Ezt ne sértésnek vedd, de az én és a barátom kapcsolatában az a probléma hogy magamban nem bízok. És ne akard görcsösen, várj arra még ő akarja! Tartsd tiszteletben a korát! Én megbeszéltem a barátommal hogy értse meg én még 14 éves vagyok, ő leállt velem, szóval így meg is értette. Ha nem szeretnéd gondolom te se lennél vele együtt. De, mivel szereted te már a szeretkezést is el tudnád képzelni. Ez nem azt jelenti h ő nem szeret, és azért nem engedi:)
Remélem segítettem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!