19 vagyok a bnöm 14. volt már petting, és folyton arról kérdez mi lenne ha le feküdne velem, de még nem akarja, de a farkammal ismerkedik, de vissza fogodt,3hónapja vagyok vele? -
a 40 és a 20 teljesen más kategória, mint a 19 és 14. ha ezt nem fogod fel, akkor kár is magyarázni.
egyébként azt mondod bizonytalan, nem nagyon akarja. hát akkor ne erőltesd. majd ha akarja, szól. ha meg ezt nem tudod megvárni, mert közben "rájössz", hogy mégsem szereted annyira, akkor szakíts vele. és ha akkor azt mondaná, hogy jó akkor inkább lefekszik veled, csak ne szakíts vele, akkor remélem vagy annyira férfi, hogy ilyenbe ne kényszeríted bele. ennyi.
Szerintem mindkettőtöknek lehet inkább a helyesírási szótárral kéne barátkozni.
De anyuci apuci biztos boldog lesz, ha lefekszel a kislányukkal, főleg még ha baleset is történik.
14 éves.Nem érzi elég érettnek magát a szexhez,vagy csak fél,hogy fájni fog.Ha szereted,megvárod,ameddig beleegyezik,ha kényszeríted akkor egy idő után akár szakítás is lehet a dologból.Mindent gondolj át,ne tegyél elhamarkodott döntéseket.
13l
megpróbálok normális lenni! .....
mond meg neki világosan, hogy ha még nem akar veled lefeküdni,(mivel 14 évesen nem hiszem hogy ez annyira fontos lenne neki) akkor ne is "éheztessen ki", mert neked csak rosszabb lesz, ha nem kapod meg...
igen, neked az jó lenne ha rá tudnád vezetni, és biztos, hogy tudnál is neki olyan mondani/úgy viselkedni vele, hogy lefeküdjön veled, de gondold át szerintem....
amugy a szülei tudják hogy mi van köztetek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!