Meddig érdemes várni a szerelemre?
Vagy hagyjam elveszni a fiatalságomat azzal, hogy keresem azt akivel megértem magam?
Aztán meg később jöjjek rá, hogy élnem kellett volna?
Ti voltatok már ilyen döntés előtt?
Egyáltalán számít valamit a szüzesség?
figy.. ugyanebben a cipőben járok.. bár kicsit más nálam a helyzet, mert én már találtam olyat akivel minden tökéletes lenne és úsznék a boldogságban.. csak sajnos nagyon messze él tőlem.. tavaly nyáron láttam utoljára, de tartjuk a kapcsolatot és én sem tudom h mi volna a helyes döntés.. h most itt tartogassam magam neki, vagy éljem ki magam..
de nem tudok amellett dönteni, h most összejöjjek az első jöttmenttel aki szembejön, mert a saját lelkibékém érdekében inkább élek úgy h reménykedem h jön majd egy olyan ember, aki fontos lesz majd számomra..
Szóval sztem te se menj bele abba, h most feküdj össze ezzel a kis mitugrász p*ccsel(bocsi) aki GYIK-on árulja a szüzességét.. hanem bízz magadban és az életedben, h majd csak hoz vkit a sors, akivel gondolkodás nélkül minden menni fog mint a karikacsapás.
18L
Nagyon sokat szamit a szuzesseg lanyoknal!
Ugyanakkor sokat szamit egy olyan fiu is,aki pont hozzad illik,marmint amilyent te szeretnel.
Ne mondj le egyikrol sem,amig nem kapod meg,mert nagyon megbanhatod.
Sok szerencset:)
23f
Na gondolkodtál már rajta?:)
18f
Varj meg!
18 evesen meg nincs gond.
Akkor gondolkodj ezen el,amikor 2021 leszel.
Mindenkepp varj meg mert nincs vesztenivalod:)
Amit tudok tanacsolni,hogy 2 evet varj meg es fogadd meg magadnak,hogy addig te is teszel erte,hogy a nagy szerelmet megkapd,igy minden teljesulni fog :)
Szerintem ne görcsölj ezen. Én fiú vagyok, szóval nálam "gázabb" ez, hogy még szűz vagyok. 19 évesen jött össze az első párkapcsolatom, de kiderült, hogy átvert a lány és sosem szeretett. Most itt vagyok 20 évesen egyedül, szűzen (nem volt a lánnyal semmi) mégsem érzem, hogy le lennék maradva valamiről. Majd elveszítem azzal akivel szerelmesek vagyunk egymásba, ha 1 év múlva lesz ilyen akkor akkor, ha 5 akkor akkor... Kiállok az elvem mellett, miszerint nem szexelek érzelem nélkül. Ha nem lesz semmi akkor szűzen halok meg, de nem adom fel. Ha van kedved beszélgetni (nem megdugni akarlak) akkor írj egy privátot.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!