Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány éves szűz lánnyal nem...

Hány éves szűz lánnyal nem kezdenétek ki?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és ugye ettől a kortól felfelé már sztem nem igen kezdenek egy lánnyal mert ugye a 25 év vagy fölött, körüli pasik már komolyabb kapcsolatot szeretnének. Mert ugye azt gondolják h még nem éltem ki magam és ha egyszer rákapok az ízére akkor biztos hogy ki akarom próbálni mással.

Néha már örülnék ha nem lennék az és összefeküdnék az első jött menttel, de máskor meg amúgy is szeretnék egy normális pasit.

2011. ápr. 7. 20:24
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
na megjött a helyi basszájba is:D (23:23)
2011. ápr. 8. 16:56
 22/34 anonim ***** válasza:
46%

figyelj csajszi. Most ha el akarod veszíteni, miért ne egy iolyannnal tedd mindezt meg, aki tapasztalt, és rávezet, ill beletant a dolgokba.

Félreértés ne essék, semmi bajom a 20 overes szüzekkel, teljesen normális emberek.

DE valljuk be, hogy a tapasztaltabb, aki tudja hogy mit mikor hova, hova kell nyúlni, oylan örömöket nyújthat akár egy szűz lánynak is, ami tényleg örök emlék marad.

De ha mindeketten szüzek, ill tapasztalatlan a pasi, akkor csak bénázás, és vanhogy sírás lesz belőle, mert nem jön össze a dolog (csávó annyira parázik, hogy nem áll fel, a csaj meg azt hiszi benne van a hiba), és ez nagyon rosz emlék is lehet.

-a 23:23 as-

2011. ápr. 8. 19:53
 23/34 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek:)

nem azt mondtam hogy szűzzel akarom elveszíteni, sőt örülnék nyilván ha egy tapasztalttal lenne dolgom.

2011. ápr. 8. 20:06
 24/34 anonim ***** válasza:
46%

Örülök, hogy végre egy lány aki nem a nagy Őt várja, hogy ő is szűz és mindketten azok hudenagyonjólesz örökkön örökké wiiiiiiiiii(L).....

:D :D :D :D :P

nah ezektől hányok.::D

Egyszer mindnekinek át kell esni rajta, és ha már át kell, akkor miért ne olyannal tegye mindezt, aki érti a dolgát:D :P

2011. ápr. 8. 20:15
 25/34 anonim ***** válasza:
23:23 ha nem lett volna egyértelmű voltam:P:D
2011. ápr. 8. 20:15
 26/34 anonim ***** válasza:
Pedig azzal kell elveszíteni, akit szeretünk, akár tapasztalt akár nem, nem ez a döntő.
2011. ápr. 8. 20:21
 27/34 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:49

Én is hasonlótól félek, csak érzelmek terén. Mi van, ha beleszeretek közben egy másik lányba? Én úgy tervezek, hogy akivel járnék, azzal nem hiába jöttem össze, nem szeretnék könnyen szakítani vele, de mi van, ha másvalaki többet tud adni?

2011. ápr. 8. 20:44
 28/34 anonim ***** válasza:

holvan hát a 20 éves csajszi aki még érintetlen???:D :P

kérdező!!!!!!!!!!

hiányollak :P

2011. ápr. 9. 11:21
 29/34 A kérdező kommentje:
itt vagyok nyugi
2011. ápr. 9. 13:01
 30/34 anonim ***** válasza:
Nálam jobbat úgysem találsz :P
2011. ápr. 9. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!