Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány éves szűz lánnyal nem...

Hány éves szűz lánnyal nem kezdenétek ki?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és ugye ettől a kortól felfelé már sztem nem igen kezdenek egy lánnyal mert ugye a 25 év vagy fölött, körüli pasik már komolyabb kapcsolatot szeretnének. Mert ugye azt gondolják h még nem éltem ki magam és ha egyszer rákapok az ízére akkor biztos hogy ki akarom próbálni mással.

Néha már örülnék ha nem lennék az és összefeküdnék az első jött menttel, de máskor meg amúgy is szeretnék egy normális pasit.

2011. ápr. 7. 20:24
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
én azért beleszólhatok?:D
2011. ápr. 7. 22:13
 12/34 anonim ***** válasza:
hát persze:Dkit szeretnél kettőnk közül?:D:D
2011. ápr. 7. 22:32
 13/34 A kérdező kommentje:
óh micsoda úriember:D ..ennyiből nem tudok dönteni..harcoljatok:D
2011. ápr. 7. 22:39
 14/34 anonim ***** válasza:

jövök én is...

másik kettő egy barom.

én tudom hogy kell bánni a szüzekkel, úgy veszem le rólad a bugyit, hogy észre sem veszed, a melltartóról meg ne is beszéljünk:D:P

20/F

2011. ápr. 7. 23:23
 15/34 A kérdező kommentje:
nah fiúk egy vetélytárs:D és elég erősen indítja a mezőnyt:D
2011. ápr. 7. 23:37
 16/34 anonim válasza:

Én 26 éves vagyok, fiú és szűz. Ha valaki emiatt nem akarna velem ismerkedni, főleg azzal az indokkal, hogy "még nem éltem ki magamat", akkor kapásból otthagynám. Szerintem számodra is ez a legjobb út.

Az meg, hogy összefeküdj az első jöttmenttel... lelked rajta. Csak legyél tisztában a vágyaiddal, és legyél biztos benne, hogy később nem fogod megbánni majd a dolgot. Ennyi.

2011. ápr. 8. 10:56
 17/34 anonim ***** válasza:
47%

Én lány vagyok, szintén szűz, és számtalanszor gondolkodtam azon, hogy mi van akkor ha találok valakit aki szeret engem de egy x idő után meg megkívánnék más férfit is..:S Lehet, hogy mi pont olyanok vagyunk, hogy előszőr kikéne élnünk magunkat. És nem a média hibája, mert nem is nézek tv-t se:D.

Szóval, nem tudom mi lenne a helyes megoldás. Várom azt, hogy szerethessek valakit, viszont,h a ez eszembe jut, akkor összeszorul a gyomrom és nem tudom mi tévő legyek.

2011. ápr. 8. 12:49
 18/34 anonim ***** válasza:
65%

Hasonló a helyzetem az előttem szólóval és a kérdezővel csak fiúban(23).

Ezért is lenne jó valami társalgós fórumszerűség szüzeknek.

Honnan tudjam hogy ilyen korban a lakóhelyemen melyik lány szűz,esetleg lenne nála esélyem.

2011. ápr. 8. 14:41
 19/34 anonim ***** válasza:
76%
személy szerint én szívesen jönnék össze szűz lánnyal, mert ahogy írtad nem élték ki magukat és ha egyszer rákapok az ízére akkor biztos hogy éjjel nappal csinálni akarják és sok mindent ki akarnak próbálni. És ugye miért ne lennének hűségesek ha van kivel. Én meg szerintem el tudnám viselni ezt a nyomást. 24/f
2011. ápr. 8. 16:39
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
A "0-16 illetve 45-115 évesekkel" hozzászóló vagyok. Azért írtam ezt, mert huszonéves vagyok. Ha jól néz ki egy 45 éves talán még bevállalnám, attól feljebb nem, 16 alatt meg megint nem kezdenék semmilyen kapcsolatba. Komoly kapcsolatba meg mondjuk 18-19 éves kortól 27 éves korig mennék bele.
2011. ápr. 8. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!