Utorsó előtti ment privát:) Köszönöm a többi kommentet:D
2011. ápr. 5. 21:06
12/19 anonim válasza:
13-14 évesen még kislányok, akiknek babázniuk kell.
2011. ápr. 6. 14:17
13/19 anonim válasza:
nem, mert a lányok korábban érnek... (:
2011. ápr. 6. 20:04
14/19 anonim válasza:
Nem..
Én 14,5 vagyok, a barátom 16,5
:D
2011. ápr. 6. 22:31
15/19 anonim válasza:
13-14 éves kislány, lehet testileg érett tűnik, de próbálj vele elbeszélgetni, aztán rájössz fogalmi nincs a felnőtt életről.
Azok szoktak leghangosabban kiabálni, hogy "én érett vagyok, felnőtt vagyok" akik a leginfantilisebbek. Egy érett nőnek nincs szüksége bizonygatásra.
2011. ápr. 7. 10:31
16/19 anonim válasza:
bocs: fogalma (elgépeltem)
2011. ápr. 7. 10:32
17/19 anonim válasza:
A korai randevúzás és udvarlás olcsóvá teszi a szerelmet, inkább biológiai, mint szellemi kapcsolattá alacsonyítja. A fiatal serdülők többsége egyszerűen nem elég érett ahhoz, hogy a szerelemben gyengéd, nagylelkűk, baráti, odaadó tudjon lenni. Ehelyett hajlamosak arra, hogy a másik nemhez tartozó társukat saját kíváncsiságuk és kielégülésük érdekében felhasználják. A szerelem testi vonatkozási lépnek előtérbe és erőszakkal kiszorítják a szerelmet.
2011. ápr. 7. 10:37
18/19 anonim válasza:
nincs ezzel semmi baj...barátom 17 én 15...
2011. ápr. 7. 10:41
19/19 anonim válasza:
szerintem ez tök normális, én is 13 vagyok, és nekem egy 17 éves pasim van...szóval én szerintem ez normális. csak ha te leakarsz esetleg feküdni a lánnyal, és a lány nem veled, akkor próbáld meg kordában tartani magad, mert akkor ott tényleg megbukna az egész dolog, mert ugye nem mindegyik 13-14 éves lány van még felkészülve a szexre...
mert gondolom neked azért már ilyen vágyaid is vannak, de ha neked a 13-14 éves lányok jönnek be, akkor kénytelen vagy várni.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!