Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőmmel a jövő hétre...

A barátnőmmel a jövő hétre terveztük, hogy elveszítjük a szüzességünket, de a szabadba, mert a szülők otthon vannak, a hely megvan mire kell figyelni?

Figyelt kérdés
Mindketten szüzek vagyunk. Petting már volt egypárszor. több mint 1 éve vagyunk együtt. Mire kell figyelni a szabadba?
2011. ápr. 3. 21:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek vagytok még, ha helyetek nincs rá, akkor még kicsik vagytok a szexhez, hanyagoljátok, pettingeljetek.
2011. ápr. 3. 22:02
 12/26 anonim válasza:
59%

-ne lásson meg senki

-legyen nálatok zsebkendő meg nedves törlőkendő

-a lánynál legyen tampon v valami

-pokróc is kell

-és még egymásra kell figyelni :)

2011. ápr. 3. 22:52
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
22:02-es,tetszett a válaszod :D Én sem tudom mi sülhet ki belőle,de hát ezek a mai fiatalok.Úr Isten,bele se merek gondolni mi lessz ott.
2011. ápr. 4. 00:49
 14/26 anonim ***** válasza:
Én a kullancsokra is vigyáznék. Most már azért lassan lesznek. Meg szerintem szabadban nem épp komfortos, hacsak nem visztek ki egy ágyat :D
2011. ápr. 4. 09:12
 15/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem erdőbe megyünk:)
2011. ápr. 4. 15:50
 16/26 A kérdező kommentje:
Ja és Cirmoss válasza volt a legjobb:) De a többieknek is köszönöm!
2011. ápr. 4. 15:50
 17/26 anonim válasza:
Köszike:) Hát akk kellemes szüzesség elvesztést :D
2011. ápr. 4. 17:22
 18/26 anonim ***** válasza:

Hát gyerekek, ez esélytelen. Ha már szülinapra szánod neki ezt a kellemetlen élményt, legalább egy szobát keríts. A föld hideg, göröngyös, jönnek a bogarak, akárki előkerülhet, egy kóborkutya akár. xD Meg tényleg bénázni fogtok, le se lehet fürdeni utána...

Valami haverod biztos rendes lesz és átad egy szobát.

Bár pár petting... hát azért a sooooook jobb előzmény lenne. És ha tényleg érettnek gondoljátok magatokat ilyesmihez, akkor végülis a szülőknek is be lehet vállalni, te srác vagy, nem olyan cinkes, ha megkéred őket, hogy esetleg ne jöjjenek kicsit haza. :D Bár ha pettingelni volt lehetőségetek... :? Legfeljebb ne ordibáljatok. XD

2011. ápr. 4. 23:41
 19/26 Strigi válasza:

Szerintem egészen elhanyagolható az esélye, hogy bármelyikőtök is élvezné, ha ezt a hülye tervet megvalósítjátok.

De érdekességnek jó sztori.

2011. ápr. 5. 12:36
 20/26 anonim ***** válasza:
Hova tervezitek? Nyilván nem pontos helyet, csak érted a "szabadban" kissé tág fogalom. (Meg nem erdő, oké.) Többet tudnánk segíteni. Meg - ha megfelelő a helyszínválasztás - akkor talán kevesebben "aggódnának" itt.
2011. ápr. 5. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!