Hány évesen normális egy lánynak hogy elvesztítse a szűzességét?
14 évesen normális vagy kicsit korai?
Főleg 10en évesek véleményére vagyok kiváncsi.
14L
Ha itt kérdezgeted akkor korai...
Én is 14 éves voltam, de nem azért szexeltem mert körülöttem mindenki szexelt,hanem azért mert szeret(t)em a barátomat (akkor 17 éves volt szintén szűz) és kívántam és már nagyon régóta együtt voltunk. Egyáltalán nem erőltette a dolgot, én voltam aki jobban akarta. Ha komoly a kapcsolat akkor nyugodtan tedd meg, ha felkészültnek érzed magad rá.
Valaki írta itt, hogy a komoly kapcsolathoz kell még pár év, azzal meg nem értek egyet. Nekem már 4 éve komoly kapcsolatom van és azzal a pasival vagyok együtt akivel elvesztettük a szüzességünket. Sőt már az összeköltözést tervezgetjük és tervbe van az esküvő is.
Ezen az oldalon annyiszor leírták már, hogy a szüzesség elveszítése nem kor kérdése, hanem érettség testileg-lelkileg.
19 évesen, mivel én is 19 esztendős voltam, amikor odaadtam magam páromnak, akivel már 7 éve együtt vagyunk!
25/N
Én két hét híján 17 voltam az első alkalomkor. Nem bántam meg, nem volt korai, szép emlék maradt..
14 évesen még baromi korai!
nehéz ellenállni :D de én azt mondom,16.az osztályban ezt beszéltük meg,hogy kb mindenki 16 évesen akarja.aztán a csajok szaladnak előre:már 15.kíváncsi vagyok,végül mi lesz.szóval 16.
14/F
köszönööm a válaszokaaat..
az utlsó nagyon érdekes vooolt.. :))
Miveel nem is ismerek olyan 14 éves fiút aki szűz és nem arra hajtana h akkor most most most veszítse el...
De lehet hogy csak nekem van ilyen extra gáz haveri társaságom. :D de jó volt hallani h léteznek normális emberek is.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!