Szerintetek megtörténjen? Vagy várjak még?
15 éves vagyok, több mint fél éve van egy barátom, akit nagyon szeretek. Még csak csók volt semmi több..:) És mondta hogy menyjek le hozzá és akkor talán megtörténhet a dolog.:) De nagyon el vagyok bizonytalanodva, nem korai ez még nagyon? Tudom, hogy mostanában már a lányok egész másak mint régebben és már 13-14 éves korukba átestek az első kalandjukon, de én nagyon sokat gondolkozok, hogy menyjek -e vagy ne?!!:S Szívem szerint mennék,de valami mégis azt súgja hogy ne veszítsem még el vele a szüzességem. Szóval nagyon nem tudom, hogy mit csináljak.. Lécci segítsetek:)Köszii^^
És lécci ne "oltogassatok"!:D
én is 15 voltam amikor elvesztettem..és nem,nem egy buliba,részegen.igaz,még csak 2-2,5 hónapja voltunk együtt barátommal(18),de mikor mondta,hogy egyedül lesz otthon,menjek el hozzá,semmilyen kétely nem vetődött fel bennem..tudtam,hogy szeret és nem csak arra kellek neki. azt mondta,ha szeretném akkor még várjunk,nem akarja elsietni,sem azt,hogy a kapcsolatunk amiatt menjen tönkre,mert korai volt.de éreztem,hogy én vele szeretném először és akkor,ott...és tényleg nem csak arra kellettem..még mindig együtt vagyunk,már fél éve.ami a védekezést illeti...óvszer.(:
és aki a tanulással jött..hülyeség.szinte kitűnő tanuló vagyok,pedig napi fél-1 órát tanulok és az ország egyik legjobb gimijébe járok(nem hencegésből,tényleg így van.)..szóval..(:
15L
Amíg megfordul a fejedben, hogy talán mégse, addig ne is történjen. Tudni fogod, mikor van itt az ideje, mert akkor már nem lesz semmilyen kétely benned, csak a vágy, hogy megtörténjen..
Addig pedig, így fél év után egyáltalán nem korai, hogy pettingeljetek. Egyrészt fontos, hogy megismerjétek egymás testét mielőtt megtörténik az első együttlét, másrészt pedig ezzel örömöt okoztok egymásnak:)
15/L
no. én vagyok aki a tanulással jött:) nem azt akartam kihozni hogy nem tud tanulni aki elvesziti a szüzességét. sajnálom ha ez jött le belőlle. csupán arra céloztam hogy előtte az élet , minek elsietni a dolgot ha nem biztos abban hogy itt az ideje, ott van a petting( szerepjátékokkal is akár), nagyon jó kis lehetőség az áthidalásra, addig mig nem érzi hogy na itt az idő. és ha biztos akar lenni ez az okos leányzó abban hogy tényleg nem csak arra kell, akkor a fiu várni fog, és beéri a pettingel is. 2 ember szabad akaratán mulik minden , de ha nem érzi ugy akkor várjon akár több évet is.
34 férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!