Lányok neketek milyen volt mikor először nyaltak ki titeket?
Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 16:38
2/26 anonim válasza:
Nutellás, enyhe fokhagymás házi kimért kecskesajt bukéval kombinálva.
3/26 anonim válasza:
Nem emlekszem...reg volt mar. De gondolom jo volt, mert nincs negativ elmenyem rola, de ha azt vesszuk, hogy pozitiv se, akkor semleges lehetett.Uj erzes volt az biztos.
4/26 anonim válasza:
Nagyon jó! Én imádom, annyira hogy nem bírok egy helybe feküdni, "ugrálok össze-vissza" még mindig.
Ha jó emberrel csinálod nem lehet negatív tapasztalatod:)
5/26 anonim válasza:
Nem tetszett, én nem szeretem.
7/26 anonim válasza:
Fura volt, szégyenlős vagyok, és nem érintett jól, hogy valaki a lábam között "matat". A srác is tapasztalatlan volt. Összességében semleges élményként tudnám leírni. Azóta már nagyon jó , imádom!!!
9/26 anonim válasza:
Én eléggé szégyenlős vagyok és nem tetszett sőt gusztustalannak tartottam, hogy a fiú a nyelvével ott matatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!