16/f vagyok barátnőm 15 és azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy ha még ő szüz tudok e neki orgazmust okozni?
most miért fikázzátok.? honnan tudná ha még szűz.?-.-" tahók..
a kérdésre válaszolva.: nos,a lányoknak nagyon ritka estben van orgazmusuk az első aktus alkalmával. ha netán nem jön össze nem lesz semmi baj, ilyenkor a lánynak inkább az a fontos hogy légy óvatos és figyelmes. az orgazmus várhat.;)
15/L
A másodikon szakadok xDDD
de am mért ne okozhatnál, csak nem biztos h sikerül mert általában a lányok nem tudnak teljesen feloldódni az első alkalommal. De ha sikerülhet ;)
1. szerintem nagyon sok ilyen kérdés van
2. szerintem 16 évesen minden fiú jártas már az ilyen témákban : D na midnegy
de igen okozhatsz
húú nagyprobléma ha nem efküdt még le 16 évesen senkivel..-_-" általában 16-17 évesen van meg az idelye ennek. én uis 16 évesen vesztettem el, de a lány már szerencsére nem voplt szűz úgyh ő kezdeményzett..
CSAk az idióták vesztik el 13-14 évesen!! -_- szal kedves előző nagyon okos vagy, meg egy nyomorult pózer is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!