Vérezni fogok? 17 éves vagyok és a barátommal tervezzük a szexet. A barátaim azt mondják h vérezni fogok de nekem fogalmam sincs, és ha télleg vérzek majd, akkor hagyjuk abba vagy mit tegyünk?
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 13:12
11/16 anonim válasza:
nálam ez úgy volt, hogy az első fájt, meg még talán a második is, de csak az első után véreztem. nem akkor éjjel, hanem másnap reggel.. meg úgy egész délelőtt. aztán délutánra elmúlt.
12/16 anonim válasza:
nekem a legelső alkalomnál nem fájt és nem is vérzett aztán a másodiknál véreztem és fájt is de utána elmúlt és már minden rendben volt. :)
13/16 anonim válasza:
Én nem se először se máskor és nem is fájt.Ha ez megnyugtat,ilyen is van:-)Ha vérzel az is maximum egy két csepp lesz,lévén hogy nem ütőér van a szűzhártyádon,nem lesz szükség vérátömlesztésre:-)
14/16 anonim válasza:
Hát ez mindenkinel mas nem de, engem is ezzel riasztgatak. Azt halottam volt hogy ha sportolsz akkor a szuz hartyad is nagyon gyenge. Azok esetében akik spárgaznak lehet hogy nincs is.A vérzésnek en meg ccsak 50%-ot adok es az az 50% is észrevehetetlen lesz.
15/16 A kérdező kommentje:
mostmár úgy nagyából megnyugtattatok am a barátom használ gumit:D meg megbízom benne mert már 3 éve járunk meg nem is erőlteti:)
köszi mindenkinek
2009. febr. 26. 14:07
16/16 anonim válasza:
sya ! nem mindenki vérzik ez nem törvényszerű ha esteleg vérzel akk sem kell abbahagyni az ilyenkor természetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!