Egy 16 éves lány vagyok. A múlthéten összebarátkoztam 3 fiúval és megkérdezték, hogy szűz vagyok e még és mondtam, hogy igen. És megkérdezték, hogy elveheti e a szüzességem. Szerintetek mondjam a fiúnak hogy elveheti, vagy még várjak vele?
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 17:14
21/24 anonim válasza:
R.
nah egy abortusszal qrva érdekessé tudod tenni az életed!
Hidd el, és ha kell "elmondom százszor":D, hogy ez cikibb:
-és te hány évesen veszítetted el?
-13
-és kivel?
-nem tudom
mint ez:
-és te hány évesen veszítetted el?
-18
-és kivel?
-azzal a fiúval, akit nagyon szeretek, és még mindig együtt vagyunk.
Te életed, te döntesz. Ezek csak jó tanácsok.
én 17 évesen veszítettem el, nem éreztem cikinek, hogy addig vártam. Nagyon jó volt, minden lánynak ilyet kívánok;)
18/L
23/24 anonim válasza:
Ne legyel mar hulye kedves kerdezo!:D ne azert veszitsd el a szuzesseged mert masok akarjak...akkor veszitsd el amikor te is akarod! A ketto kozott NAGY a kulonbseg!
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!