Nagy baj lehet belőle?
Figyelt kérdés
hali, nyelv pc-m van, most nyaltuk ki egymást barátnőmmel és a pc miatt vérzett mert "megsértette" az ő puncikáját. Most próbáltuk ki először, nagyon régóta jóban vagyunk, őt nemrég dobta a pasija, ezért kicsit megváltozott, nagyon jól tudja, hogy bi-vagyok, így nem mondhattam nemet.. Ahogy láttam, nagyon élvezte, és szerintem lesz többször is :) A lényeg, ha nincs bent a pc-m akkor nem megy el, de ha bent van, akkor igen, de nagyon fáj neki utána. Mit tehetnénk? Ha kiveszem baj, ha nem az is baj. Normális válaszokra lennénk kíváncsiak... köszönjüük. :) :$
17és18/L
2011. márc. 22. 19:14
1/13 anonim válasza:
beszállnék közétek
ha jol néztek ki :D:D
am meg keressetek fel egy dokit
2/13 A kérdező kommentje:
A második so nem kérdés :) :PPPPP
oks... de mit mondjunk, mi történt a pinájával?? :S ez ciki..
2011. márc. 22. 19:29
3/13 anonim válasza:
Ilyen hülyékről is ritkán hallani, mint amilyenek ti vagytok.. Persze hogy nagy baj lehet belőle, akár el is fertőződhet!! Az a testnek egy érzékeny pontja, akár súlyosan meg is betegedhet!
4/13 anonim válasza:
második sor nem kérdés...te is valami unatkozó hülyegyerek lehetsz...:D
5/13 A kérdező kommentje:
Hát, akk muszáj lesz orvoshoz menni?! Remek.. =/ ... Köszi a válaszokat :]
2011. márc. 22. 22:22
7/13 Ixdecske válasza:
használj gömb pc-t az nem szór és nem vág
8/13 A kérdező kommentje:
Rohadt jó :) Dizájnos!!!!!
2011. márc. 23. 18:11
9/13 anonim válasza:
hát komám te se vagy tiszta fialás.
10/13 A kérdező kommentje:
nem vagyok hülye... Már ne is haragudj, de ha ép elméjű lennél, felfogtad volna azzal az okos fejeddel, hogy NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK.. a kérdéshez köze nincsen a "válaszodnak" Nem tudom, h ki a hülye.. Tartsd meg magadnak a baromságaidat. Nekem problémám van, kérdezek, de ne idegesítsél már fel ilyen baromságokkal, nincs egy értelmes válaszod, akkor menj a p*csába.... ;D
2011. márc. 23. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!