Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Valami bajom lehet belőle ha...

Valami bajom lehet belőle ha mostanában veszítem el?

Figyelt kérdés

15 leszek szeptemberben és hát már megfordult a fejemben.. a barátom 17 lesz augusztusban.. S a mai világban már egy 15 éves lánynak kb. 16-17-18 éves pasi ami megfelelő, szerintem, s hát az ilyen idős fiúk már szeretnék.. Sokszor én is úgy érzem, hogy szeretném :P

S félek attól is sokszor, hogyha nem teszem meg egy idő után elhagy :(

Van egy ismerősöm aki 13 évesen vesztette el(augusztusban s novemberben töltötte csak a 14et, de még azóta is együtt vannak:P).. Szóval bajom származhat-ebelőle... Segítsetek, nemtudom mit tegyek :P:(:D:(

2011. márc. 22. 17:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Csak azért hogy ne hagyjon el ne tedd! Ugyis érzed majd amikor már biztosan akarod!Ne abból indulj ki hogy mások...

Én 17 évesen vesztettem el és örülök h nem tettem korábbi pasiimal! Ha ugy érzed hogy nagyon akarod akkor ha védekeztek semmi bajod nem lehet!:)

2011. márc. 29. 19:48
 22/24 :D:D ***** válasza:
menj el egy Spielhozni eloadsra es akkor majd leesnek a dolgok:).sose azert fekudj le valakivel mert o akarja megundorodsz az egesz dologtol.es csak szerelembol.ne feled!! 15/L
2011. márc. 29. 21:06
 23/24 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy sokszor nagyon úgy érzem, hogy szeretném megtenni.. Csak félek, hogy mit mondanak az emberek..

Még ám ha rászánnám is magam a dologra minimum 2-3 hónapot várnék vele..

Augusztusba lesz a baratom 17, én szeptemberben 15..

Nemtudom, talán szülinapján, ha rászánom magam, de akkor nem akkor majdcsak jövőre a 18. szülijén, akkor már az az 1 hónap az én 16-omig az szerintem nem vészes...

Persze ha együtt leszünk..

Köszi a normális válaszokat :*

2011. márc. 29. 21:48
 24/24 anonim ***** válasza:
19:48as vagyok! Sziven ütött hogy "rászánod" magad, ne azért tedd mert ugy érzed ez ajándék(persze az) hanem mert te magad szeretnéd, kívánod! És ne mások véleménye érdekeljen! :)
2011. ápr. 3. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!