Valami bajom lehet belőle ha mostanában veszítem el?
15 leszek szeptemberben és hát már megfordult a fejemben.. a barátom 17 lesz augusztusban.. S a mai világban már egy 15 éves lánynak kb. 16-17-18 éves pasi ami megfelelő, szerintem, s hát az ilyen idős fiúk már szeretnék.. Sokszor én is úgy érzem, hogy szeretném :P
S félek attól is sokszor, hogyha nem teszem meg egy idő után elhagy :(
Van egy ismerősöm aki 13 évesen vesztette el(augusztusban s novemberben töltötte csak a 14et, de még azóta is együtt vannak:P).. Szóval bajom származhat-ebelőle... Segítsetek, nemtudom mit tegyek :P:(:D:(
Végre valaki aki normálisan is tud válaszolni :*
Köszi.. Igazad van..
Az előtted szólónak, meg csak annyit, hogy te vagy a hülye, nem én.. Tudod, mindenki magából indul ki.. Na de mind1..
Ha tudni akarod, itt nálunk semmi normális 14-15 éves pasi nincs.. Ezek még GTA stb. egész nap :-j..
És ezt nem most gondoltam, hanem pár hónap múlva.. Hogy mégjobban ismerjük meg egymást.. :-j..
Igen, lehet bajod belőle.
Ha nem vagy elég érett hozzá testileg és/vagy lelkileg, akkor elég komoly gondokat okozhatsz magadnak ezzel. Sajnos elég nehéz belőni saját magadról, hogy megértél-e már rá. :(
De szerintem várjatok még, nem maradsz le semmiről, hidd el! És hosszú távra, vagy akár egy életre szóló lelki sérülést is begyűjthetsz akár, esetleg évekre örömtelen lesz a szexuális életed.
Szóval 16ig várj szerintem... legalább.
Ja, az a legrosszabb, hogy nem tudom, hogy felkészült vagyok-e minden téren vagy sem..
És hogy életre szóló úgymond lelki sebet szerzek magamnak, azt ugye úgy érted, hogy megbánom :-S
én bnőmmel majd nég évig vártunk és megérte.
én 20 voltam ő meg 21. nagyon szeretjük egymást még így öt év után is.
szal az illemszabályok béka.... szal vágod
de ez lehetett volna két hét is.
nincsen olyan hogy mikor illendő. neked kell akarni, mert ő mindig akarni fogja.
"Ja, az a legrosszabb, hogy nem tudom, hogy felkészült vagyok-e minden téren vagy sem..
És hogy életre szóló úgymond lelki sebet szerzek magamnak, azt ugye úgy érted, hogy megbánom :-S"
Ha magad sem tudod, hogy felkészült vagy-e, vagy sem, akkor valószínűleg az utóbbi. Nem kell sietni, ha szeret tud várni, ha meg nem, akkor nem érdemli meg, hogy neki add a szüzességed.
Ha a barátnő arról beszél, hogy neki milyen jó a szex, hát egészségére váljék, attól még nem kell mindenkinek szexelni. Két év múlva meg azon fog siránkozni, hogy aki szembe találkozik az utcán, azzal már volt kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!