Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Valami bajom lehet belőle ha...

Valami bajom lehet belőle ha mostanában veszítem el?

Figyelt kérdés

15 leszek szeptemberben és hát már megfordult a fejemben.. a barátom 17 lesz augusztusban.. S a mai világban már egy 15 éves lánynak kb. 16-17-18 éves pasi ami megfelelő, szerintem, s hát az ilyen idős fiúk már szeretnék.. Sokszor én is úgy érzem, hogy szeretném :P

S félek attól is sokszor, hogyha nem teszem meg egy idő után elhagy :(

Van egy ismerősöm aki 13 évesen vesztette el(augusztusban s novemberben töltötte csak a 14et, de még azóta is együtt vannak:P).. Szóval bajom származhat-ebelőle... Segítsetek, nemtudom mit tegyek :P:(:D:(

2011. márc. 22. 17:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
nem XD egy 15 éves egy 15 évessel. vagy igy kb xD
2011. márc. 22. 20:02
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Először is messze vagy a 15től mint Makó Jeruzsálemtől, minek öregíted magad, azért mert ha kiírnád 14 élből mindenki leírná, hogy ne veszítsd el? 14 évesen baromi fiatal vagy, felvilágosulatlan, naiv és felelőtlen. Nem értem komolyan az anyákat, olyan nehéz lenne leülni a lányukkal, és elmagyarázni kislányom a szüzesség elvesztése nem verseny, nem cikiség vagy menőség kérdése, az a pasi, aki nem tud rád várni az nem szeret, a szexuális élet nem csak öröm, hanem felelősség is, kezdve a nem kívánt terhességtől, ami még védekezés mellett is bekövetkezhet, egészen a nemi betegségekig. De azt csinálsz, amit akarsz, az ilyen gyerekeknek, akik felnőttesdit akarnak játszani, csak azt tudom mondani, ha ennyire viszket, hát csináljad, nem az én bajom!
2011. márc. 22. 21:14
 13/24 anonim válasza:
100%
Mért nem lehet az osztályból fiút választani? Vagy a korosztályodból? Miért ilyen hülyék ezek a mai lányok, hogy akár 10 évvel idősebb sráccal járnak?
2011. márc. 28. 16:03
 14/24 anonim ***** válasza:
71%
Hát te egy hülye vagy. A válaszaidból ez kiderült. Nem tudod mit kéne tenned, félsz hogy meg fogod-e bánni. Ha már azon aggódsz hogy meg fogod bánni akkor mit akarsz? Nem egyértelmű? Ráadásul annyira ragaszkodsz hogy egy ilyen idős lánynak 18 éves fiúval kell járnia. Hol erre a szabály? Sokkal értelmesebb 12-14 évesek is vannak mint te. Attól hogy a környezetedben hogy viselkednek, nem azt jelenti hogy minden ennyi idős korosztály hülye, vagy éretlen. Te viszont elég hülye vagy, beleestél abba amibe manapság szoktak az ennyi idős lányok. Undorító.
2011. márc. 28. 16:31
 15/24 anonim ***** válasza:
47%
figyelj én nm akarlak oktatni hogy fiatal vagy hozzá meg stb mert magamból indulok ki.15éves voltam a barátom 18 mindkettőnknek az volt az első és nem bántam meg 1általán mert nem sietetett és mind2en nagyon szerettük 1mást és akartuk.mosmár mingyárt 3éve járunk és még mindig szeretjük 1mást.ugyhogy a te döntésed hogy mit teszel, te tudod hogy akarod-e?ha igen és szereted akkor nem fogod megbánni mert inkább egy olyannak add oda a szüzességedet akit szeretsz mint majd egy olyannak akit nem.
2011. márc. 28. 16:32
 16/24 A kérdező kommentje:

Végre valaki aki normálisan is tud válaszolni :*

Köszi.. Igazad van..

Az előtted szólónak, meg csak annyit, hogy te vagy a hülye, nem én.. Tudod, mindenki magából indul ki.. Na de mind1..

Ha tudni akarod, itt nálunk semmi normális 14-15 éves pasi nincs.. Ezek még GTA stb. egész nap :-j..

És ezt nem most gondoltam, hanem pár hónap múlva.. Hogy mégjobban ismerjük meg egymást.. :-j..

2011. márc. 28. 16:41
 17/24 anonim ***** válasza:
53%

Igen, lehet bajod belőle.

Ha nem vagy elég érett hozzá testileg és/vagy lelkileg, akkor elég komoly gondokat okozhatsz magadnak ezzel. Sajnos elég nehéz belőni saját magadról, hogy megértél-e már rá. :(

De szerintem várjatok még, nem maradsz le semmiről, hidd el! És hosszú távra, vagy akár egy életre szóló lelki sérülést is begyűjthetsz akár, esetleg évekre örömtelen lesz a szexuális életed.

Szóval 16ig várj szerintem... legalább.

2011. márc. 28. 16:48
 18/24 A kérdező kommentje:

Ja, az a legrosszabb, hogy nem tudom, hogy felkészült vagyok-e minden téren vagy sem..

És hogy életre szóló úgymond lelki sebet szerzek magamnak, azt ugye úgy érted, hogy megbánom :-S

2011. márc. 28. 18:33
 19/24 Naga_Chevalier ***** válasza:

én bnőmmel majd nég évig vártunk és megérte.

én 20 voltam ő meg 21. nagyon szeretjük egymást még így öt év után is.

szal az illemszabályok béka.... szal vágod

de ez lehetett volna két hét is.

nincsen olyan hogy mikor illendő. neked kell akarni, mert ő mindig akarni fogja.

2011. márc. 29. 10:07
 20/24 anonim ***** válasza:

"Ja, az a legrosszabb, hogy nem tudom, hogy felkészült vagyok-e minden téren vagy sem..

És hogy életre szóló úgymond lelki sebet szerzek magamnak, azt ugye úgy érted, hogy megbánom :-S"

Ha magad sem tudod, hogy felkészült vagy-e, vagy sem, akkor valószínűleg az utóbbi. Nem kell sietni, ha szeret tud várni, ha meg nem, akkor nem érdemli meg, hogy neki add a szüzességed.

Ha a barátnő arról beszél, hogy neki milyen jó a szex, hát egészségére váljék, attól még nem kell mindenkinek szexelni. Két év múlva meg azon fog siránkozni, hogy aki szembe találkozik az utcán, azzal már volt kapcsolata.

2011. márc. 29. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!