Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, mit csinálnátok ha a...

Fiúk, mit csinálnátok ha a barátnőtök, aki 19 éves közölné veletek, hogy még szűz?

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 16:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

barátnőm is szüz és 18 és szerintem pont igy érzett mint te, hogy ez milyen gáz és hogy én biztos majd kiakadok. sejtettem hogy szüz de csak kb 2-3 hónap után kérdeztem rá konkrétan és akkor mondta hogy igen az és tisztára kétségbeesett hogy milyen gáz meg mittudomén... pedig egyáltalán nem az, sikerült megnyutatni hogy nincs ebben semmi gáz, sőt sokkal jobb mintha pusztán azér odaadta volna magát vkinek hogy már ne legyen az...

aztán meg nem akarta elhinni hogy én is szüz vagyok 21 évesen :D hehehe, ha vmi gáz akk ez inkább... de sztem nekem sem az... azér mer nem keffentettem meg az első utambaeső ribit...

2011. márc. 19. 16:38
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
te minek örülnél joban egy használt vagy új cipőnek amiben még senki se volt? naná hogy jobb a szűz de ez egyértelmű,sok kultúrában nem is elfogadott ha nem szűz már a kiválasztott nő
2011. márc. 19. 16:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Csajszi hidd el, ez tényleg imponáló a pasik többségének.

Nem is értem, hogy lehet az ellenkezőjétől félni.

Az ijedhet meg ilyenkor, és most a szex részéről beszélek, aki türelmetlen, és nem akar veled behatóbban foglalkozni, de ha meg nem akar rád figyelni, és azzal törődni, felfedezni veled együtt, hogy neked mi jó, hogy jó, akkor meg nem szeret, szóval miről is beszélünk?

2011. márc. 19. 17:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "kiélte magát" eléggé butaság.

Aki olyan természetű, az soha nem "éli ki" magát.

Másnak meg elég 1-2 alkalom is.

Mondjuk az tényleg gond lehet, ha valaki szűzen megy a házasságba: mert akkor egyáltalán nincs összehasonlítási alapja, és emiatt később nagyot robbanhat az a házasság.

2011. márc. 19. 19:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Igaz én lány vagyok, de azért mesélek. én 18 a barátom 19 volt , amikor öszzejöttünk.nagyon örült neki, hogy még szűz voltam, (ez egy éve volt) és még néha mai napig is mondja az élményeit, hogy milyen jó volt és megtisztelte , hogy ő lehetett az első
2011. ápr. 24. 17:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Amikor nekem bevallotta barátnőm alig akartam elhinni. 2 éve tisztelem amiért engem választott. Egy ilyen lány a szememben sokkal értékesebb mint egy olyan aki olyan trükköket tudna ami hujjuj...mert hát megfordulna a fejemben, hogy vajon honnan ez a tapasztalat?
2014. okt. 14. 07:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Azért, ha pár hete ismeritek egymást, akkor még inkább ne erről beszéljetek. Ha kérdezi, persze mondd meg - de magadtól még ne hozd elő.
2014. okt. 14. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!