Nem érzek semmit ujjazás közben. Miért?
Nincs párom, magamnak szoktam csinálni. Mikor felnyomom az ujjam nemérzek semmit, pontosabban semmi izagtót. Ti hogy vagytok ezzel? Mivel éritek el, hogy kellő képpen nedesek legyetek?
Köszönöm.:)
Hány éves vagy?
A hasfelőli oldalon van a G-pont. Azt kéne stimulálni. Nagyon kicsi, borsónyi, de izgatásra megduzzad és ettől lesz az orgazmus.
Nem olyan nehéz megtalálni. Az elején talán pisilési ingert fogsz érezni, de az később átmegy orgazmusba.
A legjobb, ha srác csinálja. Én pl. mindösszesen csak egyetlen egyszer ujjaztam meg magam - pusztán kíváncsiságból. A kezem elfáradt rendesen, de lett orgazmusom. Többek közt köszönhető ez annak, hogy nem magamnak kezdtem el, hanem a barátom csinálta nekem először és miután elélveztem, kipróbáltam kíváncsiságból magamnak is, hogy eltudok-e élvezni csak úgy, ha a G-pontot stimulálom és a csiklóhoz nem nyúlok. Eltudtam. :) Szóval meggyőződtem magam is róla, hogy létezik a G-pont.
Egyébként ha izgatod a csiklód és úgy ujjazod magad (vagy ujjaznak), akkor tudsz szerintem a legkönnyebben elélvezi. Legalábbis engem ez a módszer visz el a leggyorsabban a csúcsra. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!