Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdjek vele, vagy még...

Majjan kérdése:

Lefeküdjek vele, vagy még húzzam egy kicsit?

Figyelt kérdés
16 éves, szűz lány vagyok,1,5 hónapja járok a barátommal, aki 20. Ő már lefeküdne velem, de amíg én nem akarom, addig nem erőlteti. Én viszont fejben belemennék, viszont tudom, ha odakerülnék, akkor nemet mondanék. nem akarok neki csalódást okozni, de nem tudom, h mikor jönne el az ideje, h élőben is rászánjam magam.
2011. márc. 15. 11:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha az ember szűz, akkor azért vár, hogy ne egy vadállattal veszítse el, hanem egy olyan fiúval, akiről tudja, hogy vigyázni fog rá. Ez nem halogatás, hanem olyan időszak, amikor megbizonyosodunk arról, hogy teljes mértékben megbízhatunk a párunkban. Némelyik lánynál ez 2 év, némelyiknél 2 hónap. Ezt nem lehet előre megmondani. És különben is, ha nem "áll rá készen" a lány, nem tudja magát elengedni, és senkinek nem lesz jó. Tehát addig várj, amíg nem érzed, hogy te is rávetnéd magad a fiúra. :D

18/L

2011. márc. 15. 17:58
 12/14 anonim válasza:
100%
Megadtad a választ: ha odakerülnél, nemet mondanál. Tehát (még) nem vagy felkészülve rá.
2011. márc. 15. 21:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nemértem amúgy, ha nem akarsz még szexet, akkor lehet pettingelni. Kicsapod neki :D, ő meg kielégít ahogy tud/kívánod.
2011. márc. 15. 23:49
 14/14 anonim válasza:
Csak akkor fekudj le vele,ha mar erzed,hogy felkeszultel ra...Ne hamarkodd el...:)
2011. márc. 16. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!