Lefeküdjek vele, vagy még húzzam egy kicsit?
Egyetértek az utolsó válaszolóval. csak akkor feküdj le vele, ha már teljesen késznek érzed magad rá. Ha nem akarja rád erőltetni, akkor biztos tud még várni addig, amíg te is úgy érzed, hogy készenállsz. Ha tényleg szeret, akkor vár. Ha meg nem, akkor nincs értelme az egésznek.
Csak akkor menj bele, ha te is akarod.
18/L
Mondok egy nagyon szélsőséges esetet:)) Én majdnem 18 voltam, amikor először lefeküdtem a pasimmal. Nevetni fogsz, ha megtudod mennyi időt várt erre...2 és fél évet:))
Komolyan...
És várt, mert szeretett...
Ami ennél is nagyobb csoda, az az, ahogy most látja a dolgokat: azt mondta már nem bánja ezt az egészet, mert tudja, hogy megérte várni, és örül, hogy minden igy történt.
Szóval ne tégy semmi olyant, amihez nincs kedved...egyszerűen tudni fogod, hogy mikor jött el az ideje...meglátod:)
Nem halogathatod persze a végtelenségig, mert az sem jó...egyszer rá kell szánnod magad, és utána már minden megy magától...elhatározás kérdése az egész.
Ne aggódj...minden rendben lesz:)
Ez nem halogatás, hanem értelmes nőnek (hangsúlyozom nem azok, akiknek kb mindegy, akit megkívánnak azzal durr bele)szüksége van arra, hogy kialakuljon a bizalom és erős kötelék a kapcsolatban, hogy biztosra tudja, igen velem komolyra tervez. Ez szerintem 1 hónap alatt még nem alakul ki ehhez több kell, főleg ha szűz az ember. Én pl még az első barátommal vagyok de ha úgy adódna, hogy új pasim lenne biztos várnék 3-4hónapot minimum, én nem bújok olyannal ágyba, akivel nem vagyok biztos benne, hogy akár az életünket is le tudjuk élné egymás mellett, de ha azt nem is mindenképp összepasszolunk, tiszteljük, és megértjük egymást. Szóval kérdező, amíg bizonytalan vagy, addig ne feküdj le vele, szerintem 16 évesen szűzen 1,5 hónap iszonyat kevés...
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!