Nikeman01 kérdése:
Szerintetek hány évesen ideális elveszteni? Maximum/minimum?
Figyelt kérdés
írjatok lécci2011. márc. 14. 13:40
12/25 anonim válasza:
17-18 évesen.De szerintem képtelenség 25évesen gyereket szülni a mai világban, amikor nics lakás,munkahely stb..
Persze akinek van pénze az megteheti.
14/25 anonim válasza:
mért a magyarok nem b@sznak vagy mi?
mért kell mindig a kissebbséggel jönni?
magyarból is vannak olyanok akik már 12 évesen nem szüzek és kefélnek fűvel fával.
egyébként szerintem 16-17 éves kor alatt semmiképp sem kéne elveszíteni,mert akkor még nem érett rá lelkileg az ember,a szex felelősséggel is jár mindkét fél részéről.
hát maximum talán olyan 25 éves kor.
15/25 anonim válasza:
Tehát aki elmúlt 25 és szűz, az inkább ássa el magát?
17/25 anonim válasza:
utolsó válasz azért odab.sz...a 30 az hol ideális te jó ég??
18/25 pöttöm.panna válasza:
jézusom szerintem az ideális olyan 16 - 17 közt lehet , ne namondjátok már hogy van oylan aki 30évesen szűz , am a maivilágba 25évesen nem lehet gyereket vállalni ha akarnának sem tudnának !!
19/25 anonim válasza:
Mert mért ne lehetne gyereket vállalni korábban? B@szki, ez tipikusan a hülye szingli szöveg. Ha mindig arra vártok, hogy pénzetek legyen, akkor sosem lesz gyereketek! Ezt jól jegyezzétek meg!
20/25 anonim válasza:
A 25 korán van? Ti hülyék vagytok? Ez teljesen normális kor, ilyenkor kéne gyereket vállalni, nem 10 évvel később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!