Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A tampontól elvesztheted a...

A tampontól elvesztheted a szüzességed? :$

Figyelt kérdés
és olyat nm kérek h hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni mert kíváncsi vok rá és ez az oldal elvileg arra van h itt megkérdezhetem
2011. márc. 13. 22:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
igaz h a szüzeségét nem veszti el, de ha pl büszke rá, de átszakadt a hártya senki nem hisz majd neki, és ha büszkén kijelenti a pasijának h neki ő lesz az első..de szűzhártya sehol..az még okozhat majdan kellemetlenséget..
2011. márc. 14. 00:40
 12/14 anonim válasza:
A szüzességedet akkor veszted el, ha lefekszel a barátoddal. A szűzhártyád meg akkor is átszakadhat, ha sportolsz. Nem kell ezzel ennyit törődni. Én is használtam tampont kislány koromban.
2011. márc. 14. 01:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Addig szűz maradsz, amíg egy fiú a kukiját nem dugja a puncidba még ha át is szakad a szűzhártyád.
2011. márc. 14. 08:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Látom kaptál hideget-meleget, szóval én most megpróbálok neked értelmesen válaszolni!

A szüzességed nem fogod elveszíteni, de az kétségtelen, hogy a szűzhártya átszakadhat, de az egy nehezebb sporttól is (pl. lovaglás), de addig ugyanúgy szűz leszel, amíg egy fiú pénisze be nem hatolt a hüvelyedbe.

Én is 12 éves korom óta tampont használok, nekem az volt a kényelmes..és eszembe sem jutott soha, hogy ettől én nem vagyok szűz..és az első szexuális aktusnál sem volt ebből probléma, olyannyira, hogy nekem eléggé fájt a dolog, szóval nem kell aggódni:)

25/lány

2011. márc. 16. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!