Meg van minden, ami szükséges a szüzességem elveszítéséhez?
6 hónapja vagyunk együtt a barátommal, imádjuk egymást. Kívánom, vágyom rá. A védekezés is meg lesz oldva addigra(tabletta). Egy sátorban szeretném elveszíteni, mert csak ott lehetünk teljesen elzárva mindenkitől, és így nem kell izgulni, hogy valaki meghallja, vagy ránk nyit. Milyen extrákkal tudnék még készülni, hogy tökéletes legyen az éjszaka?:) Pl. hogy rendezzem be a sátrat? mire kell odafigyelnünk? mikre lesz szükségünk? fogamzásgátló tabletta mellé kell sikosítót használni?
18/L
1. a sátorban most hideg van, lefagy a barátod micsodája
2. ott is meghallhat bárki aki arra jár
3. az nem túl kényelmes, hidd el
Egy jóakaró csaj :)
Egyet értek az előttem szólókkal..szerintem is hideg a sátor, kemény a föld, akárhány matracot pakoltok oda, útban vannak a sátor falai, és ha ez még nem elég, kihallatszik minden...szerintem keressetek egy ágyikót, biztos van olyan időpont amikor nincs otthon senki...
A másik amit mondanék, hogy ne te szervezd meg..nekem ez olyan furi..mikor nekem volt az első, persze készültem rá, titkon mindenki készül, bár nem volt lebeszélve, hogy aznap lesz, de adott volt. Nálunk a fiú készült rá elég rendesen, majd elájultam, gyertyák voltak a szobában a kedvenc zenénk szólt, és természetesen a védekezésről sem feledkezett meg...csodálatos esténk volt, bár bevallom nekem eléggé fájt, úgyhogy sokáig nem tartott, de mindkettőnkben nagyon szép emlék maradt, és le nem cserélném semmiért, még úgy sem, hogy az élet messze sodort minket, én férjhez mentem máshoz, és nem sokára születik az első kisbabám:)
Az első nagy élmény lesz, de ne görcsölj rá, és tényleg lebeszélnélek a sátrazásról...hidd el én csináltam sátorban, egy fesztiválon oké (a férjemmel, nem össze-vissza mindenkivel)de az első legyen meghittebb!
Minden jót és szép első alkalmat!
Ja még kérdezted, hogy mire lesz szükségetek:
Zsebkendő legyen nálatok egy nagy kupaccal, elég kellemetlen, mikor mindenhova folyik ki belőled a cucc, sikosító használata meg csak attól függ, hogy mennyire vagy nedvesedős fajta, nincs összefüggés a fogamzásgátlóhoz! Nekem pl. még sosem volt rá szükségem:)Én ugyan nem véreztem, de lehet hogy te fogsz, szóval kell valami törölköző magatok alá..ja és szerintem is pettingeljetek előtte sokszor, ne csak hű bele balázsként..amúgy még egy story, aztán már abbahagyom az írást:) Szóval: amikor a férjemmel feküdtünk le először(neki az volt az első, nekem ő a második és utolsó:D ), hát szegényem felsült..annyira izgatott volt..ezt csak azért írom, hogy nálatok is előfordulhat, ne lepődj meg...és az nem azért van, mert nem tetszel neki, vagy mert nem szeret, csak túl rágörcsölt...
"Egy sátorban veszélyes, vagy hülyeség elveszíteni a szüzességet?
Hát ha a sátrat egy sintértelepen állítottátok fel, akkor lehet, hogy a barátod tökeivel egy pitbull is játszadozni fog!"
by Antifaces 17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!