Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért fájt az első pár ujjazás?

Miért fájt az első pár ujjazás?

Figyelt kérdés

sokan mondták ,hogy azért mert nem nedvesedtem eléggé...ez nem igaz mert nedves voltam nem kicsit:)nem voltam feszült se ideges

a legelsőnél véreztem is:(

2011. márc. 7. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
átszakadt a szűzhártyád.
2011. márc. 7. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nedves voltál, akkor valószínüleg csak a szűzhártyád átszakadása miatt fájhatott. Amikor én ujjaztam magamat először, hiába voltam nedves, és a szűzhártyám sem szakadt át, és nagyon fel is voltam izgulva, mégis kellemetlen volt. Meg kell szokni, nameg aztán ki is kell tágulni. Tehát ez természetes, az első néhány nekem is fájt :)
2011. márc. 7. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Én már élek szexuális életet, felnőtt nő vagyok, de így is van hogy vagy az ujjazás, vagy az első pár lökés a szerszámmal nem esik jól, aztán "bejáratódik" és jó lesz. A nőknek agyban is fel kell izgulni és testileg is szerintem. :)

36/nő

2011. márc. 7. 19:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az értelmes válaszokat:)
2011. márc. 7. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!