Egy kapcsolatban mennyi időnek kell eltelni hogy
pettingeljetek?
Figyelt kérdés
Ti mennyi idő után csináltátok?
Hány évesek voltatok?
Az első pettingnél már orál is volt?
pls..normális válaszokat
2011. márc. 7. 18:59
1/8 Moszuke válasza:
22f/18l
öhm.. hm, hogy is volt..
azt hiszem petting konkrétan nem is volt. csak ölelkezés, hokizás, meg ilyen szarságok.
első együtt alváskor aludtunk egyet éjszaka, aztán reggel indulás előtt kaptam egy szopást amit nem "viszonozhattam" mert épp vérzett a lány.
szal az első "petting"ünk egy egyoldalú-orál volt végül is.
aztán ezek után már beindult a szexuális életünk.
ekkor kb másfél hónaposak voltunk.
2011. márc. 7. 19:04
2/8 anonim válasza:
Az első barátnőmmel kb 1-1,5 óra telt el(nagyon kívánta a brét)
2011. márc. 7. 19:08
3/8 A kérdező kommentje:
Hűű...akkor gondolom nem volt egy komoly kapcsolat
Hány éves voltál akkor?
2011. márc. 7. 19:10
4/8 anonim válasza:
Ez mindenkinél más. KI mikor van felkészülve. Nem lehet pontos kort mondani, hiszen ha mondok mondjuk egy évet, akkor ha pl egy 12 éves lány és fiú járnak, akkor 13 évesen már petting meg szex lesz? (bár ki tudja :D ) . Na látod. A kortól is függ. Én a mostani barátommal 13 évesen jöttem össze. Azóta is nagyon szeretjük egymást. 16 évesen kezdtünk pettingelni. Bár kicsit még ügyetlenek voltunk ( :D ) de igen, már az elsőnél volt orál. De aztán belejöttünk :) 17/L
2011. márc. 7. 19:34
5/8 anonim válasza:
az első barátommal jártam fél évet vártunk aztán nem lett semmi csak olyan heves csókolózás aztán mostani barátommal kb 2 hét után kívántuk egymást aztán vagy másfél hónap után lefeküdtem vele .. ő volt az első srác akivel le is feküdtem és nem azért mert megakartam tartani hanem mert kívántam szerelmes voltam és nem gondoltam hogy éretlen lennék a dologhoz . ja és elsőre ő elégített engem ki következő alkalommal már mindketten kézzel szájjal egyaránt ekkor voltam 16
2011. márc. 7. 20:37
6/8 anonim válasza:
Nálunk kb.2 hét járás után volt petting,csak kicsit volt orál,mert az első kapcsolatom,és még féltem...
20/L
2011. márc. 7. 23:06
7/8 anonim válasza:
Úgy egy hónappal később...
A kor nem publikus, de már nagykorú voltam. :D
Nem volt orál.
2011. márc. 8. 20:10
8/8 -pandy- válasza:
én nem emlékszem csak a sörre,a koncertre,a feje búbjára meg hogy utánna kértem egy cigit....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!