Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan vezethetném rá? :$

Hogyan vezethetném rá? :$

Figyelt kérdés

Sziasztok,14 éves lány vagyok.

Van barátom,3 hónapja vagyunk együtt.De több éve ismerjük egymást,oviba is együtt jártunk,ott is megvolt az egymás iránti 'rajongás'.

Egy osztályba járunk.Nemtudom ez hátrány-e.Az a szitu,hogy úgyérzem,vele akarom elveszíteni.Tudom hogy ő is akarja,csak nem meri felhozni ezt a témát.

Az lenne a kérdésem,hogyan vezethetném rá? Egyszerűen 'támadjam' le ha kettesben vagyunk?

Légyszi normális válaszokat!

2011. márc. 5. 21:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom,tudom amit kell.Tisztában vagyok azzal,hogy védekezés nélkül simán becsúszhat egy baba.

De azért köszi a válaszokat,mindenképpen átgondolom. :)

2011. márc. 6. 15:59
 12/13 anonim ***** válasza:

szia!!! NE foglalkozz az oltássokkal h fiatal vagy meg ienek!! :) menj oda hozzá kicsit szoritsd meg a karját és suttogd a fülébe hogy " akarlak vagy kivánlak"... hidd el h müködni fog ;)

15 lány. ( ugyan ebben a cipöben jártam 1 éve, azota is együtt vagyunk :)

2011. ápr. 24. 23:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez vicces, komolyan, jót derültem rajta. Vak vezet világtalant: egy 15 éves ad tanácsokat egy 14 évesnek, holott mind a kettő gyerek még. Na, igen, a 14-15 évesek annyira okosnak és érettnek képzelik magukat.

A többség viszont sajnos hosszú-hosszú évek múltán bánja meg, hogy túl hamar kezdte, ráadásul ennyi idősen nem is lehet úgy élvezni a szexet, mint érettebb fejjel. Majd tíz év múlva megtudjátok.

De hajrá, kedves kérdező, csinálj, amit akarsz, nekünk azzal nem lesz sem jobb, sem rosszabb. De aztán ne gyere sírva a gyk-ra. Lehet, hogy nem fogsz, de ahogy itt olvasom a kommenteket, sokan bizony ezt teszik. Egyik szánalmasabb, mint a másik.

2011. ápr. 27. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!