Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan vezethetném rá? :$

Hogyan vezethetném rá? :$

Figyelt kérdés

Sziasztok,14 éves lány vagyok.

Van barátom,3 hónapja vagyunk együtt.De több éve ismerjük egymást,oviba is együtt jártunk,ott is megvolt az egymás iránti 'rajongás'.

Egy osztályba járunk.Nemtudom ez hátrány-e.Az a szitu,hogy úgyérzem,vele akarom elveszíteni.Tudom hogy ő is akarja,csak nem meri felhozni ezt a témát.

Az lenne a kérdésem,hogyan vezethetném rá? Egyszerűen 'támadjam' le ha kettesben vagyunk?

Légyszi normális válaszokat!

2011. márc. 5. 21:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
14 évesen se testileg se lelkileg nem vagy érett hozzá(szerintem).
2011. márc. 5. 21:25
 2/13 anonim ***** válasza:
várj még 3-4 évet ezzel! ;)
2011. márc. 5. 21:25
 3/13 anonim ***** válasza:
55%

tuti nem fogadod meg hogy várj és nem az én felelősségem lesz ha a szüleid mennek acélbetétessel a fiúhoz szétverni/rúgni ezért elmondom, hogy IGEN

menj oda és utalj rá, hogy figyu te mikor szeretnéd elveszíteni a szüzességed?

és ha erre az a válasza, hogy már elvesztettem, akkor szopacs, hameg nem az akkor nemszopacs :D

2011. márc. 5. 21:39
 4/13 A kérdező kommentje:

Persze,nem fogok várni :)

Felkészültnek érzem magam testileg,és lelkileg is.De gondolom ez hülyén hangzik.

Várom még a válaszokat!

2011. márc. 5. 22:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

Persze,nem fogok várni :)

Felkészültnek érzem magam testileg,és lelkileg is.De gondolom ez hülyén hangzik.

Várom még a válaszokat!"

Aha, egy hét múlva meg jössz ide sírva kitenni a kérdésedet, hogy "Belém élvezett a barátom/nem védekeztünk/elszakadt a gumi/ betette 3 percre gumi nélkül (satöbbi), lehetek terhes?"

Éljenek az érett, felelősségteljes tinik!

-.-"

2011. márc. 5. 22:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Válaszokat vársz? Oké, megkapod. Tudom, most én leszek a gonosz és rosszindulatú, de gratulálok anyukádéknak, hogy ilyen lányuk van. Könyörgöm, hova akarsz szexelni 14 évesen? És még büszke is vagy rá, hogy márpedig te nem fogsz várni. Miért is gondolod, hogy érett vagy rá? Megmondom neked: nem, nem vagy érett!

Ha az lennél, nem itt filóznál azon, vajon hogy csábítsd el a barátodat, akit ráadásul kiskorod óta ismersz, szóval nem kellene szégyellősnek lenned.

Bocsánatot kérek, normális válaszokat kértél, de egyszerűen szánalmasnak tartom a kiskamaszok vergődését, akiknek az a legnagyobb problémájuk, hogy végre vágja már őket valaki gerincre. Aztán persze utólag "sírnak", hogy "jajj, nem kellett volna, mert nem voltam rá elég érett, pedig akkor azt hittem".

Kedves kérdező! Áruld már el nekem, mi a búbánatért akarsz te szexelni gyerekfejjel? Mit tudsz te róla? Hogy a többiek csinálják, és szerintük menő? Valójában sajnállak, és lehet nyugodtan lepontozni.

2011. márc. 5. 22:16
 7/13 A kérdező kommentje:

Mondtam egy szóval is,h nem védekeznénk??

Nem kellene minden 14-15 évest leoltani ezzel,szimplán azért,mert van 1-2 hülye..

Erről ennyit..normális válaszokat kértem,nem oltogatást.

2011. márc. 5. 22:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, elmondták, mit csinálj! Vagy mégsem vagy annyira érett, hogy ez megbeszéld vele vagy rávezesd? Most legyél csábító nagylány, ne csak amikor a lábadat kell széttenni. Amúgy de igen, le kell titeket oltani, mert pisisek vagytok a szexhez. Ha tetszik ha nem. Igen, tudom mindenki érettebb a koránál ennyi idősen, és különben is, hülye is vagyok, rút is, és pasim se volt soha. :-D Hát megsúgom, hogy pontosan azért kielégítő maximálisan a szexuális életem, és nem égtem ki, mert eszembe nem jutott 14 évesen szexelni.

De igazad van! Érett vagy rá. Menj oda a barátodhoz és mondd meg neki.

2011. márc. 5. 22:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondok még valamit. Én odamegyek a páromhoz, és a fülébe súgom, hogy kívánom, és le akarok vele feküdni. Te miért nem mered? Férfiből van, nem fog visszautasítani.
2011. márc. 5. 22:28
 10/13 anonim ***** válasza:

Én teljesen egyetértek a 81%-os válaszolóval aki 22:16-tól írt

Ezt nem ártana neked átgondolni, hogy milyen következményei lehetnek egy nemvárt terhességnek is pl!

Az a baj a mai világban hogy elhanyagolják a fiatalok felvilágosítását ami elég fontos lenne!

De ilyet hogy testileg lelkileg érett ez XD..

ezek lehet megvannak csak agyilag nemvagy még elég érett hogy felfogd mik lehetnek a következményei egy nagyon fiatalon való behatolástól!

A mai kis p.i.c.s.á.k azok először cselekednek és azután gondolkodnak - pedig ezt pont fordítva kéne!!!

De én hiába is irkálgatok, ez a kis szöveg nemváltja meg a világot, de talán a te szexuális életed kezdetét igen!

Ha mégis belemész, szivesen leoltunk itt a gyakorin MINDENKIVEL hogyha olyan kérdéseket teszel fel mint pl: terhes vagyok? - vagy - vérzett az elsőnél, miért? - vagy- mi az a fehér ami kijött a barátom péniszéből?

.... lehetne sorolni reggelig!

Én sztem gondoljad ezt szépen át mégegyszer!

2011. márc. 5. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!