Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy viszonyulnak a mai...

Macilaci5000 kérdése:

Hogy viszonyulnak a mai lányok egy 21 éves szűz fiúhoz?

Figyelt kérdés
Az nem érdekel hogy "ciki" vagy sem. :-)
2011. márc. 4. 06:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ahogyan egy 21 éves szűz fiúhoz kell.
2011. márc. 4. 14:33
 12/14 anonim ***** válasza:
hogyhogyhogy, hát aki normális az normálisan. én 21 vagyok és szűz még. van barátnőm, csak még nem jutottunk addig. csodálkozott rajta hogy hogy lehet hogy még nem voltam nővel. ezen amugy mindenki csodálkozott már jópár éve amikor ismerkedtem... hát igy hozta a sors eddig... ez van, megértik ezt a lányok is ha nem hülye-piccsák
2011. márc. 4. 20:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg a 21 éves kor egyáltalán nem sok, nem tűnik "öregnek", szerintem, még ha pár éve annak is tűnt. A kamaszkornak és a felnőttkornak valamikor az érettségi időszak környékén van egy "határa" (nem véletlenül érett-ségi), persze emberenként függő, hogy mikor jön el, de szerintem nem különösebben hátrány, ha később, felnőttebb, lelkileg érettebb fejjel kezdi az ember a szexuális életet.
2011. márc. 5. 08:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is 21 vagyok, lány és szüz. ilyen pasit keresek! :-)
2011. márc. 6. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!