Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális dolog az ha egy...

Normális dolog az ha egy kétdiplomás, szépnek mondható nő 27 évesen még szűz?

Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 14:55
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
87%

Ha azért csinálta mert a tanulással foglalkozott helyette, akkor nem normális...

Ha egyéb okból akkor lehet normális, de lehet h valami lelki v egyéb trauma is a dolog mögött.

Mennyire ismered?

2009. febr. 17. 15:36
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem túl jól.
2009. febr. 17. 15:43
 13/25 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem az.Az egyik előző hozzászóló meg hiába csapja be önmagát,hogy ez teljesen pozitiv és rendben van,megkimélted magad a csalodásoktol,meg a tapasztalatoktol is,de mindkettőt begyüjtheted ez után.persze ettől még hátrányod származik cska belőle,de ezt te is tudod.Ne hzaudjatok magatoknak,inkább probáljatok elgondolkozni mirt nem sikerül normális párkapcsolatot kialakitani!
2009. febr. 17. 15:44
 14/25 anonim válasza:
73%

Szerintem meg nem normalis! Egy kiegyensulyozott nonek igenis szuksege van szexualis elmenyekre, tapasztalatokra,... En 23 eves vagyok, most csinalom a masodik diplomam, de emellett elem az eletem. Meg kell talalni a karrier es a maganelet kozotti egyensulyt es nem mondja nekem senki,h akarmelyik megvonasaval lehet vki kiegyensulyozott.

A masik, 27 evesen rosszabb lesz `elkezdeni csalodni`.

2009. febr. 17. 15:44
 15/25 anonim válasza:
62%
A ket utolso normalis es eppeszu hozzaszolast lepontozzatok??? :D
2009. febr. 17. 15:56
 16/25 anonim ***** válasza:
74%

hat ez attol fugg mit tekintunk normalisnak. ha azt,amit a tobbseg tesz akkor nagyon nem az.

lehet h jo mert igy tiszta maradt es megkimelte magatol ettol-attol. de 27 evesen szerintem ez kicsit aggaszto. 2 diplomaval is lehet vki segghulye ha erzelmi intelligenciarol van szo. dicseretes h a tanulmanyaira koncentralt, mert azt se helyeslem h 13evesen abba akarja hagyni vki az iskolat, log h a pasijaval lehessen es osszefekszik fuvel-faval. de attol mert valakinek van 1 kapcsolata (komoly v sem) nyugodtan lediplomazhat ugyh szerintem a tanulas onmagaban nem kifogas.

2009. febr. 17. 17:05
 17/25 anonim ***** válasza:
91%
Ha valaki komolyan karrierista, akkor elképzelhető, hogy a tanulmányok/munka mellett háttérbe szorul a magánélet. De ettől még semmiképp sincs gond. Mindent akkor kell csinálni amikor jól esik és nem akkor amikor csak alkalom adódik rá, a szüzességet nem 14 éves korban kell elveszteni, ez csak a középkorban volt kötelező!
2009. febr. 17. 17:09
 18/25 anonim ***** válasza:
90%
Én férfi vagyok és én is 27 évesen vesztettem el... nincs ezzel probléma. Attól függ hogy miért nem tud párt találni, mert nem képes rá, vagy mert nem akar. Ez nagy különbség. Ha valami akadálya van, akkor kérjen segítséget. Manapság sok a szingli ember, ez is egy életfelfogás.
2009. febr. 17. 18:15
 19/25 anonim ***** válasza:
83%
legelső váalszolónak: nér maradt volna le sok jó dologról? nem értem?:S Mér a szüzesség nincs korhoz kötve. Vagy TE már 14 évesen nem voltál szűz?:S
2009. febr. 17. 20:51
 20/25 anonim válasza:
84%

szerintem nem baj. Én 23 éves fiu vagyok és még szűz... rlveszíthettem volna már de nem tettem, hogy míért mert én nem dugni akarok hanem szeretkezni.. Óriási különbség van a kettö között..

nem baj az ha valaki ártatlan még ennyi idősen, de azért ha érzed hogy itt az idő akor nehabozz, ha szerelmes leszel, menj bele...

2009. febr. 18. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!