Az ujjazás során vagy után milyen problémák adódhatnak?
Figyelt kérdés
A szüzességet ellehet veszíteni ez által, vagy ez nem befolyásolja?2011. márc. 1. 23:57
1/5 anonim válasza:
de nagyon is inkább az erre használatos szerszámot használd XD bár attól függ hogy érted ha belenyúlsz akkor igen ha csak simogatod v masszírozod akkor nem
2/5 anonim válasza:
Tehát leírom 200-adjára is,hogy az ujjazástól maximum átszakad a szűzhártya,HA nagyon durván csinálják,de a szüzességedet csak akkor veszíted el,ha f.asz volt benned. Az a lényege. Na most..problémák ujjazásnál..először is, mindenképp legyen tiszta a kezed/pasi keze, mert csúnya dolgokat be lehet oda vinni, és az nem jó. Legyél nedves, és óvatosan csináld, úgy,ahogy neked kényelmes,és jó. És még egyszer mondom,ne durván. Más problémák nem lehetnek belőle. Szűz maradsz, nem leszel terhes.
3/5 anonim válasza:
A szüzességedet csak akkor veszted el, ha a p*csét rakja beléd. Amíg ilyeneket nem tudsz, szerintem még az ujját se engedd,hogy beléd rakja, mert jön a következő kérdésed, hogy "Megujjazott, lehetek-e terhes?" -.-"
Olvass utána vagy mit tudom én, de még hanyagold a témát szerintem :/ :D
18L
4/5 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, a második kérdést rosszul tettem fel, tudom mi a szüzesség. Én inkább arra voltam kiváncsi hogy milyen problémák adódhatnak ha megujjaznak, vagy ujjazom magam. A fertőzésekről tudok, de gondoltam lehet egyéb is, ezért kértem mások véleményét.
2011. márc. 2. 18:07
5/5 anonim válasza:
nemtom volt-e már punk csávód, de az enyémnek konkrétan tűhegyes karmai voltak szal nemegyszer voltam véresre karmolva..... amúgy meg max bénázik, de ujjal nem veszi el a szüzességed az tuti : DD
egyéb problémák adódhatnak pl. rátoknyitnak, csöngetnek, leesel az ágyról stb...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!